Εκτός από το διαμέρισμα στον Χολαργό όπου βρέθηκαν τα όπλα και τα εκρηκτικά, η Αντιτρομοκρατική πραγματοποίησε επιχείρηση σε  σπίτι στην Κυψέλη, στην οδό Σκοπέλου, που σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν  η αρχική γιάφκα. Στη συνέχεια όμως μεταφέρθηκε στον Χολαργό.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αντιτρομοκρατική πραγματοποίησε επιχείρηση και σε διαμέρισμα στην Κυψέλη

Οι κατηγορίες

Στον εισαγγελέα στην Ευελπίδων  οδηγήθηκαν οι δύο από τους 3 συλληφθέντες για συμμετοχή, κατά την Αστυνομία, στην  ένοπλη οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα σε βάρος των 2 συλληφθέντων και δύο ακόμα ατόμων που αναζητούνται απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες των : 

– τρομοκρατικών πράξεων από κοινού και κατ´εξακολούθηση 

– της τρομοκρατικής  οργάνωσης με την επιβαρυντική περίσταση της κατοχής εκρηκτικών υλών 

– της διακεκριμένης περίπτωσης κατοχής όπλων

– της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών 

– της παράνομης οπλοφορίας, 

– της παράνομης οπλοχρησίας

– της παράνομης οπλοκατοχής

και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών

Παράλληλα εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης σε βάρος των δύο συλληφθέντων που είχε εκδοθεί σε βάρος τους για τη ληστεία σε ΟΠΑΠ Play στο Χολαργό στις 21 Οκτωβρίου 2019.

Την ερχόμενη Τρίτη θα απολογηθούν σε ανακριτή οι δύο συλληφθέντες για συμμετοχή στη οργάνωση “Επαναστατική Αυτοάμυνα” εναντίον των οποίων ασκηθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα για τρία κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα. 

Οι συλληφθέντες  ήταν υπό παρακολούθηση από καιρό.  Ειδικότερα  ο  46χρονος που αναζητείται και ο 41χρονος, ο οποίος είχε καταδικαστεί για συμμετοχή στον «Επαναστατικό Αγώνα» ήταν υπό στενή αστυνομική παρακολούθηση, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ο 46χρονος ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει συλληφθεί, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ήταν μεταξύ των συντελεστών της κατάληψης «Γκάρε» στην οδό Καλλιδρομίου, η οποία εκκενώθηκε από την Αστυνομία, τον Αύγουστο. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης