Την ανησυχία του για την πίεση που δέχεται το σύστημα υγείας το τελευταίο διάστημα εξέφρασε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο νοσοκομείο “Ιπποκράτειο”, όπου πραγματοποιούνται εμβολιασμοί πολιτών που έχασαν το ραντεβού τους εξαιτίας της κακοκαιρίας της περασμένης εβδομάδας.

«Μας ανησυχεί η πίεση που δέχεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας, κυρίως στην Αττική, και η αύξηση στις νοσηλείες Covid που επειδή είναι ένα δυναμικό φαινόμενο, οδηγούν και στην αύξηση στις νοσηλείες ΜΕΘ. Πιεζόμαστε στην Αττική στις ΜΕΘ, συνεχώς προσαρμόζουμε το επιχειρησιακό μας σχέδιο» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Κικίλιας εξέφρασε, πάντως, την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι η Ελλάδα πλησιάζει τον αριθμό των 700.000 εμβολιασμών. «Το πρόγραμμα προχωράει πολύ καλά και η μεγαλύτερη ικανοποίηση για τους εργαζόμενους στο Ε.Σ.Υ. και την οργανωμένη Πολιτεία είναι η θετική ανταπόκριση, τα χαμόγελα και η ικανοποίηση των συμπολιτών μας. Έρχονται στα νοσοκομεία μας, στα εμβολιαστικά κέντρα και παντού εμβολιάζονται με τάξη. Οι υγειονομικοί μας τους σέβονται, τους εξυπηρετούν, δεν υπάρχει ταλαιπωρία. Αυτό είναι ένα σημαντικό σήμα για την κοινωνία. Γιατί είμαστε εδώ για να υπηρετούμε την κοινωνία» τόνισε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης