Ένα σοβαρό τροχαίο συμβάν καταγράφηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στον Μπράλο, στο ύψος της Μονής Δαμάστας. Ο Βολιβιανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Ντάνι Μπεχαράνο, με την οικογένειά του, είχε κατεύθυνση προς Λαμία, ερχόμενος από Αγρίνιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr, λίγο πριν τις 05:00 το πρωί, άγνωστο ακόμη πώς, το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα τρία άτομα, εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε στο πρανές. Από την εκτροπή του αυτοκινήτου, τραυματίστηκε ο οδηγός του οχήματος -ο μεσοαμυντικός των κυανολεύκων-, ενώ καλά στην υγεία τους είναι τόσο η γυναίκα του (που τραυματίστηκε ελαφρότερα), όσο και το παιδί του (που δεν τραυματίστηκε) και βρισκόταν επίσης στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άμεσα κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Λαμίας. Οι πρώτες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Lamianow.gr αναφέρουν πως ο Ντάνι έχει χτυπήσει σε σαγόνι, ζυγωματικά, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει κατάγματα στην κλείδα και αναμένεται να μπει χειρουργείο. Ακόμη είναι άγνωστο το διάστημα κατά το οποίο θα απουσιάσει ο βασικός μέσος του ΠΑΣ Λαμία από τους αγωνιστικούς χώρους, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως η απουσία του θα είναι πολύμηνη. 

Να σημειώσουμε πως το Σάββατο ο ποδοσφαιριστής παντρευόταν με την γυναίκα του στο Αγρίνιο.

Πηγή: lamianow

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης