Οι εικόνες που καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα της Βουλής την ώρα του τροχαίου δυστυχήματος με τον 23χρονο Ιάσονα βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας και αναμένεται να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εύρεση του «υπαίτιου» του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος. Το συμβάν έγινε έπειτα από σύγκρουση της μοτοσικλέτας του Ιάσωνα με αυτοκίνητο της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη έξω από το Κοινοβούλιο την περασμένη Παρασκευή.

Ο οδηγός ταξί που είναι μάρτυρας του ατυχήματος εντοπίστηκε από την αστυνομία έπειτα από έκκληση της οικογένειας του 23χρονου Ιάσονα για να καταθέσει όλα όσα είδε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα οι Αρχές εξετάζουν βίντεο που απεικονίζουν καρέ καρέ πώς έγινε το τροχαίο. Την περασμένη Κυριακή έδωσε κατάθεση ο διανομέας φαγητού που φαίνεται σε βίντεο να μιλάει με τροχονόμο και να του λέει ότι είδε τον μοτοσικλετιστή να περνάει με πράσινο φανάρι. Σχετικά με τη συμπεριφορά του τροχονόμου, που φαίνεται να διώχνει τον διανομέα στο βίντεο, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει κατά πόσο πρέπει ή όχι να διαταχθεί σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης