Στη θλίψη βυθίστηκε η τοπική κοινωνία του χωριού Φάρσα στην Κεφαλονιά από τον χαμό ενός 71χρονου σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης κοντά στο μύλο του Πετρία.

Ο άτυχος άνδρας είχε μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευτυχώς, η ηλικιωμένη συνοδηγός που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο είναι πολύ καλά στην υγεία της, αλλά παραμένει για νοσηλεία στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα πληροφορίες το ΙΧ κινείτο με κατεύθυνση προς το Αργοστόλι.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το λεωφορείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οδηγός του ΙΧ, που είχε τις αισθήσεις του μετά το τρακάρισμα, χρειάστηκε τη συνδρομή της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί από το όχημα του. Εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, μαζί με την συνεπιβάτισσα του.

Εντούτοις δυστυχώς λίγο αργότερα ο 71χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ αντίθετα ο οδηγός και οι επιβάτες του λεωφορείου δεν έπαθαν το παραμικρό.

Πηγή: efimeridakefalonia.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης