Για τρίτη μέρα παραμένει χωρίς νερό ο οικισμός Κάβος Ισθμίων στην Κόρινθο, όπως κατήγγειλαν σήμερα κάτοικοι της περιοχής στο zougla.gr. Τη Μ. Παρασκευή, σύμφωνα με τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Λουτρακίου – Πέρα Χώρας, μία από τις γεννήτριες κάηκε, με αποτέλεσμα να διακοπεί ξαφνικά η παροχή ύδρευσης στον οικισμό.

Οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι και αναρωτιούνται αν η Επιχείρηση και ο Δήμος Λουτρακίου έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε μία πιο μόνιμη λύση του προβλήματος, για να υπάρχει πάντοτε επάρκεια νερού, ακόμη και κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, οπότε η κατάσταση είναι δυσκολότερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, όπως καταγγέλλει στο zougla.gr κάτοικος της περιοχής, η δικαιολογία που άκουσε από τον Δήμο Λουτρακίου αλλά και το γεγονός ότι κάηκε η γεννήτρια δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο.

«Το νερό μάς το κόβουν κάθε Παρασκευή, κάθε φορά δηλαδή που έρχεται πολύς κόσμος να παραθερίσει στα εξοχικά του. Ωστόσο, τις προηγούμενες φορές μάς το έκοβαν για μερικές ώρες, τώρα έχει περάσει 24ωρο και, από ό,τι καταλάβαμε, θα μείνουμε ολόκληρο το τριήμερο της αργίας χωρίς νερό».

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης