Συνελήφθησαν, σε περιοχή του Αγίου Νικολάου δύο Έλληνες (έναν άνδρας 36 ετών μία γυναίκα 26 ετών), καθώς και ένας 31χρονος αλλοδαπός για κατοχή όπλων, έπειτα από ελέγχους της αστυνομίας χθες το μεσημέρι.

Ο 31χρονος φέρεται ότι παρέλαβε από τη γυναίκα και παρέδωσε στη συνέχεια στον 36χρονο ένα περίστροφο πιστόλι, 4 γεμιστήρες και φυσίγγια. Σήμερα οι τρεις συλληφθέντες διηγήθηκαν στον εισαγγελέα Λασιθίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου εκδόθηκε ανακοίνωση μέσω της οποίας ο πρόεδρος Νίκο Μαλιάρος και τα μέλη συγχαίρουν όλους τους αστυνομικούς των συνεργαζόμενων υπηρεσιών και τμημάτων που συμμετείχαν στις 11/6 και 12/6 σε συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης καλλιεργειών δενδρυλλίων κάνναβης με τη συνδρομή ελικοπτέρου της ΕΛΑΣ στο πλαίσιο καταπολέμησης των ναρκωτικών. «Στη διάρκεια της επιχείρησης σε ορεινές και δύσβατες περιοχές των Δήμων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου, όλοι οι εμπλεκόμενοι συνάδελφοι συνέβαλαν τα μέγιστα», επισημαίνει ο κ. Μαλιαρός, «επιδεικνύοντας ιδιαίτερο επιχειρησιακό ζήλο, ώστε να επιτευχθεί άλλη μία επιτυχία στο συνεχή αγώνα κατά των ναρκωτικών με τον εντοπισμό των 20 φυτειών κάνναβης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης