Τρεις συλλήψεις για κλοπή χαλκού στα Φάρσαλα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015, 01:34
Τρεις συλλήψεις για κλοπή χαλκού στα Φάρσαλα
Συνελήφθησαν, το μεσημέρι της Τετάρτης στην ευρύτερη περιοχή των Φαρσάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, δύο άνδρες ηλικίας 34 και 35 ετών, καθώς και μια γυναίκα 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί διενήργησαν έλεγχο σε επιχείρηση σκραπ, ιδιοκτησίας της 28χρονης, κατά τον οποίο ο 35χρονος, προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης, κατείχε τρία τσουβάλια με χαλκό, συνολικού βάρους 56 κιλών, την προέλευση των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 35χρονος είχε αγοράσει την προαναφερόμενη ποσότητα χαλκού, που ήταν προϊόν κλοπής, έναντι του χρηματικού ποσού των 100 ευρώ από τον 34χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη.

Επιπρόσθετα, συνελήφθη η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, η οποία απουσίαζε κατά τον έλεγχο. Η ποσότητα χαλκού κατασχέθηκε προκειμένου να διερευνηθεί η προέλευσή της.

Πηγή: larissanet.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015, 01:49