Τα μέλη του Συλλόγου Α.μεΑ Τρικάλων «Η ΑΡΩΓΗ», διοργάνωναν μια περισυλλογή καπακιών από πλαστικές φιάλες, με σκοπό να αγοραστεί ένα σύγχρονο αναπηρικό αμαξίδιο για μέλος τους που το έχει ανάγκη.

Η κίνηση αυτή δεν ήταν εύκολη, καθώς, ένας τόνος πλαστικά καπάκια και φιάλες, ισοδυναμούν με 1.750.000 καπάκια! και στην κατοχή του Συλλόγου επήρθαν 2 τόνοι. Μόλις συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός, το υλικό παραδόθηκε στην εταιρεία ανακύκλωσης που εδρεύει στη Λάρισα και αυτή ανταποκρίθηκε άμεσα, καταβάλλοντας το χρηματικό ποσό που απαιτούνταν για την αγορά του αναπηρικού αμαξιδίου. Εν συνεχεία ο σύλλογος πήρε προσφορές από τα καταστήματα και αγόρασε το αμαξίδιο από εκεί που έδωσε τη μικρότερη προσφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αμαξίδιο πληρεί όλες τις τεχνικές προδιαγραφές, βάσει και των αναγκών του αναπήρου ατόμου που θα το χρησιμοποιεί. Την περασμένη Πέμπτη που ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, το αμαξίδιο παραδόθηκε σε μέλλος του Συλλόγου από την Οιχαλία Τρικάλων. Τα μέλη του Συλλόγου εκφράζουν το παράπονό τους για την μη διευκόλυνση των ατόμων με αναπηρία σε δημόσιους χώρους μέσα στην πόλη κυρίως και εφιστούν την προσοχή των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και όλων μας.

Σύλλογος στεγάζεται σε 1ο όροφο πολυκατοικίας στα Τρίκαλα και θα επιθυμούσαν, όπως είναι λογικό, να στεγαστούν σε ένα κτήριο ισογείου για να μπορούν τα μέλη του να έχουν πρόσβαση.

Στην κάμερα του trikalaola.gr μίλησαν σχετικά τα μέλη του Δ.Σ. και μας εξηγούν πως αγοράστηκε το αναπηρικό αμαξίδιο, τη δράση του Συλλόγου αλλά και γενικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Το ευχαριστήριο της Προέδρου του Συλλόγου «Η ΑΡΩΓΗ» κας Ελένης Καϊμά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα ήθελα σαν πρόεδρος του συλλόγου, να ευχαριστήσω όλους τους Τρικαλινούς και όχι μόνο, για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Θανάση Δήμου, πρόεδρο πανελλήνιου συλλόγου αποφοίτων μηχανικών τοπογραφίας και γεωπληροφορικής και τα μέλη του και τους φοιτητές για τη βοήθειά τους.
Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη θέληση.

Αυτές της άγιες μέρες ας είμαστε όλοι πιο κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη την βοήθειά μας…! Δεν πετάμε ότι περισσεύει, χαρίζουμε με αγάπη σε όσους έχουν την ανάγκη μας.

Η ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ!!!

Ο Σύλλογός μας θα είναι πάντα ανοιχτός για όλους όσους έχουν ανάγκη!!

Ευχαριστούμε πολύ.»

ΠΗΓΗ: trikalaola.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης