Στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας αδέσποτων ζώων, ο Δήμος Ωραιοκάστρου και η Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης Και Πολιτικής Προστασίας , διοργανώνουν στις 17 Απριλίου, στις 10:00 π.μ. ένα πρωτότυπο αγώνα δρόμου, με τίτλο «ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ».

Οι συμμετέχοντες καλούνται να τρέξουν, στην περιοχή «Αλώνια» του Ωραιοκάστρου, μια απόσταση 1.600 μέτρων μαζί με το σκύλο τους. Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση χρημάτων υπέρ των αδέσποτων της περιοχής του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου. Τα χρήματα που θα μαζευτούν από της χορηγίες θα αξιοποιηθούν σε στειρώσεις, εμβόλια, καθώς και φάρμακα για άρρωστα αδέσποτα. Ταυτόχρονα θα αγοραστεί τροφή για την τακτική σίτησή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 1ος νικητής θα κερδίσει τροφή για έναν ολόκληρο χρόνο, ο 2ος νικητής για 6 μήνες τροφή, 3ος νικητής για 3 μήνες τροφή. Για κάθε συμμετοχή στον αγώνα δρόμου, η χορηγός εταιρία θα προσφέρει 5 κιλά τροφή για κάθε αδέσποτο. Όλα τα έξοδα της εκδήλωσης θα καλυφθούν από την εταιρία ζωοτροφών Βιοζωής.

Βρείτε την αίτηση συμμετοχής εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης