Αντιμέτωπος με τον ανακριτή βρέθηκε το πρωί ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς, ο οποίος έχει κληθεί να απολογηθεί για την υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για τις 17 Σεπτεμβρίου. 

Ο κ. Μπουρνούς, ο οποίος είναι ένας από τους κατηγορούμενους στην υπόθεση, ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή προκειμένου να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της δικογραφίας και να προετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα δούμε τα στοιχεία που έχει συλλέξει ο ανακριτής και θα τοποθετηθούμε στο μέλλον όταν λάβουμε γνώση. Για εμάς δεν υπάρχει κάποιο νεότερο στοιχείο, προφανώς υπάρχουν για τον ανακριτή» δήλωσε ο κ. Μπουρνούς κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο και αναφερόμενος στις νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση συμπλήρωσε πως πρόκειται για πράγματα τα οποία έχουν πει από την αρχή.

«Πρέπει όλοι να περιμένουμε να πάρουμε τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί. Υπάρχει καταιγισμός στοιχείων» σημείωσε προσθέτοντας πως ο ίδιος «δεν θα κάνει ούτε τον ανακριτή, ούτε τον εισαγγελέα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης