Τραγωδία στην παραλία Διόνι Οινιαδών στην Αιτωλοακαρνανία όπου ένας 27χρονος κολυμβητής έχασε τη ζωή του. Ο 27χρονος κολυμπούσε το απόγευμα της Πέμπτης μαζί με άλλους δύο φίλους του, όταν κάποια στιγμή γύρισε και τους είπε οτι δεν έχει δυνάμεις να βγει στην παραλία.

Ο δεύτερος της παρέας προσπάθησε να τον βοηθήσει όμως δεν κατάφερε να τον τραβήξει προς την ξηρά και μάλιστα κινδύνεψε και ο ίδιος. Ο τρίτος της παρέας, την ώρα που οι φίλοι του πάλευαν να βγουν στην ξηρά, έσπευσε στην παραλία να ζητήσει βοήθεια από τους λουόμενους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν επέστρεψε βρήκε τον φίλο του να προσπαθεί μάταια να βρει τον 27χρονο μέσα στη θάλασσα. Αμέσως ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου το οποίο ενημέρωσε τον θάλαμο επιχειρήσεων και έστειλε σήμα σε ιδιωτικά αλιευτικά που βρίσκονταν στην περιοχή να συνδράμουν στην επιχείρηση διάσωσης μέχρι να φτάσει το σκάφος του λιμενικού από το Μεσολόγγι.

Μετά από περίπου 45 λεπτά αναζήτησης, ο νεαρός εντοπίστηκε και οι σωστικές δυνάμεις τον έβγαλαν στην παραλία, όπου προσπάθησαν με μαλάξεις να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το νοσοκομείο Μεσολογγίου έφτασε στο σημείο και παρέλαβε τον 27χρονο. Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου, όταν έφτασε ο νεαρός ήταν ήδη νεκρός και η σωρός του αναμένεται να μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή στην Πάτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωί της Πέμπτης σημειώθηκε παρόμοιο περιστατικό με μια 60χρονη στην παραλία Τουρλίδα Μεσολογγίου η οποία έχει μεταφερθεί σε ειδική μονάδα στην Τρίπολη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης