Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή της Κυλλήνης. Μια 79χρονη βρήκε φρικτό θάνατο καθηλωμένη πάνω στο κρεβάτι της, καθώς ήταν κατάκοιτη. Κάηκε ζωντανή μέσα στο σπίτι της, ενώ την ίδια ώρα ο 88χρονος σύζυγός της που πάσχει από άνοια, προσπάθησε να τη σώσει και βγήκε με δυσκολία από το χώρο που είχε πιάσει φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται πως η φωτιά ξέσπασε από τσιγάρο. Η 79χρονη παρακολουθούσε τηλεόραση και κάπνιζε όταν πιθανότατα αποκοιμήθηκε και το τσιγάρο έπεσε πάνω στην κουβέρτα της. Την επόμενη στιγμή τα κλινοσκεπάσματα και τα ρούχα της λαμπάδιασαν με αποτέλεσμα να έχει αυτό το φρικτό θάνατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φωτιά εκτιμάται πως ξέσπασε λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ, ενώ η Π.Υ. Λεχαινών κλήθηκε λίγα λεπτά αργότερα να επέμβει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα με οκτώ άντρες, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ έφτασε στο σημείο και ασθενοφόρο για να μεταφέρει τον 88χρονο σύζυγό της στο νοσοκομείο.

Στο σπίτι της 79χρονης έφτασαν και δυνάμεις της Αστυνομίας με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή νομού Βαγγέλη Αναγνωστάκη, ενώ επικεφαλής της Π.Υ. Λεχαινών ήταν ο διοικητής της υπηρεσίας Αντιπύραρχος Δημήτρης Αντωνάκης.

Η 79χρονη και ο σύζυγός της είχαν μια κόρη που είχε φύγει από τη ζωή πριν από λίγα χρόνια και ζούσαν μόνοι.

Πηγή: ilialive

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης