Τραγικό τέλος σε ένα οικογενειακό δράμα στον Βύρωνα φαίνεται ότι μπήκε χθες το απόγευμα.

Μία ηλικιωμένη γυναίκα, περίπου 75 ετών, βρέθηκε νεκρή μέσα στο υπόγειο διαμέρισμά της στην οδό Παραδείσου. Η γυναίκες ξυλοκοπήθηκε άγρια πριν εκπνεύσει και έφερε τραύματα σε όλο της το σώμα. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ κάλεσε ο εγγονός της λέγοντας: «Η γιαγιά μου δεν μου μιλάει, δεν αναπνέει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν νεκρή. Αμέσως ενημέρωσαν το τοπικό αστυνομικό τμήμα που γνώριζε πολύ καλά τη συγκεκριμένη διεύθυνση. Τους τελευταίους μήνες είχαν γίνει καταγγελίες από κατοίκους της γειτονιάς ενώ είχαν υποβληθεί και μηνύσεις, καθώς ο νεαρός εγγονός φέρεται να χτυπούσε την ηλικιωμένη γιαγιά του.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Μάλιστα, στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, η άτυχη γυναίκα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με κατάγματα. Για τον 25χρονο, όλοι ήξεραν ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Κανείς όμως δεν ξέρει τι συνέβη χθες το απόγευμα στον πεζόδρομο της οδού Παραδείσου.  

Ο νεαρός μέχρι αυτή την ώρα κρατείται και εξετάζεται από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Σύμφωνα με τον Προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νίκο Καρακούκη, η άτυχη γυναίκα είχε τραύματα από χτυπήματα σε όλο της το σώμα. Τα χτυπήματα στον θώρακα ήταν που προκάλεσαν τον θάνατό της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης