Σοβαρό δυστύχημα συνέβη κατά τις πρωινές ώρες στην εθνική οδό Αργυροκάστρου – Κακαβιά όπου ένα δεκάχρονο παιδί χτυπήθηκε από διερχόμενο ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε ασθενή προς το Περιφερειακό Νοσοκομείο Αργυροκάστρου.

Η σύγκρουση ήταν μοιραία για τη ζωή του μικρού παιδιού, το οποίο φαίνεται πως κατά τις 10:30 το πρωί διέσχιζε το δρόμο πλησίον των Βουλιαρατών σύμφωνα με το himara.gr. Η οικογένεια του άτυχου παιδιού βρισκόταν για περίπου 24ωρες ανάμεσα στα οχήματα που περίμεναν να περάσουν στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον τόπο του δυστυχήματος μετέβησαν οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες και οδήγησαν τον οδηγό του ασθενοφόρου στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου, ενώ η ασθενής που επέβαινε στο ασθενοφόρο, διακομίστηκε με άλλο όχημα στο νοσοκομείο.

Έκκληση για την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνοαλβανικά σύνορα απηύθυνε δια μέσω του zougla.gr o κ. Γεροντάτης Κωνσταντίνος, Πρόεδρος της Αδελφότητας Λαζατίνων ή ‘Αγία Παρασκευή Β. Ηπείρου: «Κάντε κάτι να ανοίξουν τα σύνορα θα θρηνήσουμε ζωές. Η ουρά είναι αυτή τη στιγμή στα 25 χλμ. και όλοι είναι Έλληνες πολίτες φορολογούμενοι, γίνεται ένας διωγμός απίστευτος», μας έλεγε συγκινημένος από τον θάνατο του αγοριού.

Δείτε σχετικές αναρτήσεις του κ. Γεροντάτη για την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνοαλβανικά σύνορα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης