Τούρκοι χάκαραν την ιστοσελίδα του Δήμου Λέσβου - Ανάρτησαν τούρκικες σημαίες και τον Κεμάλ Ατατούρκ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017, 10:37
Τούρκοι χάκαραν την ιστοσελίδα του Δήμου Λέσβου - Ανάρτησαν τούρκικες σημαίες και τον Κεμάλ Ατατούρκ
Στο στόχαστρο ομάδας Τούρκων χάκερς που δρα το τελευταίο διάστημα καταφέρνοντας «χτυπήματα» σε ευρωπαϊκές χώρες, μπήκε η ιστοσελίδα του Δήμου Λέσβου την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017.

Η ομάδα των Τούρκων χάκερς εξαφάνισαν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του Δήμου (www.mytilene.gr), αναρτώντας στη θέση του την τουρκική σημαία, εθνικιστικά συνθήματα αλλά και τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Ο διαχειριστής της σελίδας του Δήμου Λέσβου, ενημερώθηκε για την παραβίαση το βράδυ της Τρίτης, όταν πολίτες προσπάθησαν να συνδεθούν προκειμένου να λάβουν πληροφορίες για το δήμο, και αντί αυτού, αντίκρισαν την τούρκικη σημαία και το λογότυπο των χάκερς.

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας αμέσως έκανε τις απαραίτητες ενέργειες, για να επαναφέρει τα δεδομένα και σήμερα νωρίς το πρωί η σελίδα ήταν και πάλι σε λειτουργία.

Για το παραπάνω περιστατικό δήλωση μέσω του facebook έκανε και ο Δήμαρχος Λέσβου το βράδυ της Τρίτης:

«Πριν απο λιγο με πληροφόρησαν πως Τούρκοι που υπογραφούν ως Κεμαλ Ατατουρκ χακαρισαν την ιστοσελίδα του δημου Λεσβου με τούρκικες σημαίες κ.τ.λ Προκλήσεις ανόητων με αδιευκρίνιστους στοχους τι να τους πεις Χριστουγεννιάτικα. Μονο αφου τοσο επιθυμούν τον Ατατουρκ...να τους ευχηθούμε να πανε να τον συναντήσουν σύντομα».

Η ανάρτηση κ. Γαληνού:
Πηγή: lesvospost.com

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017, 13:38