Πατήστε εδώ για να δείτε ζωντανή εικόνα από το 17ο χιλιόμετρο Αθηνών-Λαμίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταρρακτώδης βροχή σημειώθηκε για αρκετή ώρα στα βόρεια προάστια. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν προβλήματα στις μετακινήσεις των οδηγών, ενώ δυσκολίες αντιμετώπισαν και οι πεζοί, οι οποίοι αναγκάστηκαν να επιστρατεύσουν ομπρέλες για να προστατευτούν από τη βροχή.

Βροχόπτωση στη Ν. Κηφισιά

Ν. Κηφισιά

Ακούστε την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καιρός μέχρι την Παρασκευή

Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες εκδηλώνονται από το μεσημέρι στην κεντρική και κυρίως στη βόρεια Ελλάδα, φαινόμενα που το βράδυ θα επεκταθούν στο κεντρικό και βόρειο Ιόνιο, σε περιοχές της βορειοδυτικής χώρας, στο βορειοανατολικό Αιγαίο και στις Σποράδες. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνεται και η πόλη της Θεσσαλονίκης. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στη Β. Ελλάδα.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν από τα έντονα φαινόμενα συμπεριλαμβάνονται ο Νομός Αττικής και η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, αλλά και πόλεις της υπόλοιπης ανατολικής χώρας, όπως ο Βόλος και η Λαμία. Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν πτώση από Βορρά προς Νότο, η οποία στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα θα γίνει περισσότερο αισθητή, ενώ οι άνεμοι κατά τόπους θα ενισχυθούν σημαντικά.

Την Παρασκευή τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν σταδιακά στα ανατολικά και νότια, και θα εξασθενήσουν, ενώ ο καιρός το Σαββατοκύριακο στην ηπειρωτική χώρα θα διατηρηθεί άστατος.


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης