Έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν από τις 21.30 το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στο μαντρότοιχο της οικίας του προφυλακισμένου για το σκάνδαλο με τις μίζες των εξοπλιστικών Γιάννη Σμπώκου επί της οδού Καραϊσκάκη στην Κηφισιά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο έφτασαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ μετέβησαν και πυροτεχνουργοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών που ερευνούν το χώρο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Της έκρηξης δεν προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα. 

Οι αστυνομικοί εκτιμούν επειδή δεν βρέθηκε εκρηκτικό υλικό ότι το πιθανότερο είναι πως οι δράστες πέρασαν από το σημείο και πέταξαν μασούρι δυναμίτη με φιτίλι.

Από την έκρηξη έχουν σημειωθεί υλικές ζημιές στην καγκελόπορτα και έπεσαν μερικά κεραμίδια που ήταν πάνω από την είσοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mέσα στο σπίτι, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, βρισκόταν μόνον η οικιακή βοηθός, η οποία και ενημέρωσε τηλεφωνικώς την αστυνομία για το περιστατικό.

Από την πλευρά της η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε μία λιτή ανακοίνωση στις 22.05 στην οποία αναφέρεται: «Μικρές υλικές ζημιές από έκρηξη σε εξωτερική θύρα περίφραξης οικίας στην Κηφισιά».

Προανάκριση διενεργείται από την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία



Η αστυνομία έχει αποκλείσει την πρόσβαση


Το σημείο της έκρηξης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης