«Πρωτοφανές περιστατικό για την περιοχή του Νέου Κόσμου». Αυτά ήταν τα λόγια ενός αναγνώστη της zougla.gr, ο οποίος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί μας κατήγγειλε ένα αιματηρό περιστατικό.

Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ένας άνδρας Αλβανικής καταγωγής, περίπου 40 ετών και ενώ βρισκόταν στον πεζόδρομο μπροστά από το 103ο Δημοτικό σχολείο της περιοχής , τον πλησίασαν τρία άτομα και τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε μηχανάκια μικρού κυβισμού και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το θύμα κατάφερε να φτάσει στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει –στις εργατικές κατοικίες του Αγ. Σώστη-και να καλέσει σε βοήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καταγγέλλων αρχικά δεν πίστευε αυτό που είχε συμβεί και όταν είδε αιμόφυρτο τον γείτονά του κάλεσε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» αλλά και την Αστυνομία.

Ακούστε τι δήλωσε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα ο κ. Ι.Γ., ενώ πρόσθεσε πως το θύμα είναι ένας ήσυχος οικογενειάρχης που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στην γειτονιά.

Είκοσι λεπτά αργότερα τα ίδια, πιθανόν, άτομα επιτέθηκαν και τραυμάτισαν δύο υπήκοους Πολωνίας στη διασταύρωση των λεωφόρων Καλλιρόης και Βουλιαγμένης.

Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης