Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες που συγκλονίζουν έρχονται στο φως για την εν ψυχρώ δολοφονία χθες στο Περιστέρι με θύμα έναν άνδρα ο οποίος βρισκόταν σε καφετέρια στη συμβολή των οδών Περικλέους και Αφροδίτης.

«Σηκώθηκε να φύγει αφήνοντάς τον στο τραπέζι και επέστρεψε για να τον χτυπήσει στο κεφάλι» είπε αυτόπτης μάρτυραςΑυτόπτες μάρτυρες που δηλώνουν σοκαρισμένοι από το αιματηρό περιστατικό περιγράφουν τη βιαιότητα με την οποία διαπράχθηκε το έγκλημα, την ώρα που το κατάστημα εστίασης ήταν γεμάτο με θαμώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό, άνδρας που βρισκόταν στο σημείο κατά τη διάρκεια της στυγερής δολοφονίας περιέγραψε ότι θύτης και θύμα κάθονταν μαζί σε τραπέζι της καφετέριας. Ξαφνικά, ο δράστης σηκώθηκε και πυροβόλησε το θύμα του τρεις φορές, τη μία εκ των οποίων στο κεφάλι.

«Σηκώθηκε να φύγει αφήνοντάς τον στο τραπέζι και επέστρεψε για να τον χτυπήσει στο κεφάλι» είπε ο μάρτυρας.

Κατά την επιστροφή του, εξιστόρησε ο μάρτυρας, ο δράστης απευθυνόμενος προς τους υπόλοιπους πελάτες επιχείρησε να τους καθησυχάσει λέγοντάς τους να μην ανησυχούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται.

Το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Θέμα χρόνου η ταυτοποίηση του δράστη

Την ίδια ώρα, θέμα χρόνου θεωρεί η αστυνομία την ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας.

Το πρόσωπο του εκτελεστή, ο οποίος δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, έχει καταγραφεί καθαρά από κάμερες ασφαλείας.

Σημειώνεται ότι μετά τη δολοφονία ο δράστης έφυγε από την καφετέρια, ενώ τον περίμεναν έξω συνεργοί του.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ως προς το κίνητρο της δολοφονίας.  Αστυνομικές πηγές πάντως, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφεραν ότι πιθανόν πίσω από το περιστατικό κρύβεται ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Τόσο ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης, ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης καφετέριας, όσο και η σύζυγός του, επίσης ηθοποιός, Αγγελική Δαλιάνη, δηλώνουν συγκλονισμένοι.

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης