Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Στα γυρίσματα της ταινίας «Born to be Murdered» στο Σύνταγμα βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η κάμερα του zougla.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής στην πλατεία Συντάγματος και στους γύρω δρόμους απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και ξεκίνησαν τα γυρίσματα που απεικονίζουν επεισόδια και συγκρούσεις διαδηλωτών με ΜΑΤ.

Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στο μυθιστόρημα που έγραψε το 1945 ο Dennis Allan. Το όνομα Dennis Allan είναι ένα από τα τρία ψευδώνυμα που χρησιμοποίησε στα έργα της η συγγραφέας Elinore Denniston.

Πρόκειται για ένα θρίλερ μυστηρίου, που αφηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού τουρίστα, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο κέντρο μίας επικίνδυνης συνωμοσίας. Κυνηγημένος από αγνώστους θα ζήσει μία απρόσμενη περιπέτεια με φόντο την ελληνική ορεινή επαρχία και την πολύβουη Αθήνα.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο John David Washington, γιος του  Denzel Washington

Ο John David Washington σημειώνεται πως ήταν ο πρωταγωνιστής της τελευταίας ταινίας του Spike Lee «BlacKkKlansman» που κέρδισε το Όσκαρ Σεναρίου στην πρόσφατη τελετή απονομής. 

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Ιταλός Ferdinando Cito Filomarino και παραγωγοί ο Marco Morabito και ο Luca Guadagnino.

Βίντεο και φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας:

 

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας

 

 

 

Βίντεο από την οδό Σταδίου

Λόγω των κινηματογραφικών γυρισμάτων, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, κατά τις ώρες 06.00 – 18.00, στις κατωτέρω οδούς του Δήμου Αθηναίων:

  • Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος.
  • Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.
  • Πλατεία Συντάγματος.

Το πρώτο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα από 18 έως 21 Φεβρουαρίου με την συμμετοχή 120 βοηθητικών ηθοποιών που επιλέχθηκαν μετά από ανοιχτό κάστινγκ. Η παραγωγή θα επιστρέψει στα Τρίκαλα στα τέλη Μαρτίου ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα στην Καλαμπάκα και τα Μετέωρα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης