Το τελευταίο «αντίο» στον Αλέξανδρο Σταματιάδη, είπαν φίλοι και συγγενείς νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής στην Άνδρο.

«Αλέξανδρε, παιδί μου θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας. Ήσουν και θα συνεχίσεις να είσαι το σωστό παράδειγμα όλης της οικογένειας» ανέφερε η μητέρα του επιχειρηματία στον επικήδειο που εκφώνησε. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σύζυγος και τα παιδιά του άτυχου επιχειρηματία

Τον λόγο πήρε και ο γιος του 52χρονου επιχειρηματία, Αχιλλέας, ο οποίος αναφέρθηκε στη γενναιότητα του πατέρα του και τόνισε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τα λόγια που του είχε πει ο πατέρας του λίγες ώρες πριν τον πυροβολήσουν οι ληστές μέσα στο σπίτι τους στην Κηφισιά: «Να πιστεύεις στον εαυτό σου και θα τα καταφέρεις γιε μου. Να μάθεις στη ζωή σου να μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους και να στηρίζεσαι στις δυνάμεις σου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου στη Χώρα της Άνδρου, το νησί από το οποίο καταγόταν ο άτυχος επιχειρηματίας, συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για να τον αποχαιρετήσει.

Ο 52χρονος άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Παρασκευής μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε μέσα στο σπίτι του από δύο ληστές τη Μεγάλη Δευτέρα.

Δείτε φωτογραφίες:

Στο νησί για την κηδεία του επιχειρηματία βρέθηκαν επίσης δύο βουλευτές της ΝΔ, ο Μ. Βαρβιτσιώτης και ο Γιάννης Βρούτσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης