Η προσωπική επίθεση κατά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου από την εφημερίδα «Μακελειό» και κατά συνέπεια από τον «εκδότη» και ιδιοκτήτη της Στέφανο Χίο, είναι προϊόν διατεταγμένης υπηρεσίας.

Είναι γνωστή και αποκρυπτογραφημένη η πορεία του συγκεκριμένου ατόμου. Εξυπηρετεί τους πραγματικούς εργοδότες του, οι οποίοι κρύβονται στη σκιά και στους υπονόμους του θεσμικού υποκόσμου. Όσο και αν φαίνεται περίεργο άτομα σαν τον «εκδότη» της εφημερίδας «Μακελειό», επιβιώνουν σε αυτούς τους υπονόμους. Και λειτουργούν ανεξέλεγκτα, ατιμώρητα, πάντα στο απυρόβλητο και παράγουν λάσπη, ψεύδος και πνευματική πανώλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευρισκόμενος σε διατεταγμένη υπηρεσία ο Στέφανος Χίος και η φυλλάδα την οποία εκδίδει, ασχολήθηκαν αυτή τη φορά με την οικογένεια του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Με ένα καθοδηγούμενο δημοσίευμα κατηγόρησε χωρίς αποδείξεις και στοιχεία, παρά μόνον fake αναφορές, πώς η σύζυγός του Κιμ Κίλιαν «απαίτησε δουλίτσες» από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη αλλά και πώς ο ίδιος ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απείλησε τον Περιφερειάρχη πώς «θα τον τσακίσει» αν δεν δώσει αυτές τις «δουλίτσες».

Δεν συνέβη ποτέ ένα τέτοιο γεγονός. Είναι  ξεκάθαρο πώς όλο αυτό το «σενάριο» ήταν απολύτως στημένο χωρίς να διαθέτει κανένα ίχνος αλήθειας. Ούτε υπάρχει  κάποιο άλλο στοιχείο το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα ανάλογο συμπέρασμα.

Ο Γιώργος Πατούλης προφανώς και διέψευσε όλα τα αναγραφόμενα στο άθλιο έντυπο του Στέφανου Χίου. Είναι ηλίου φαεινότερο πώς ο «εκδότης» της εφημερίδας « Μακελειό» εκτελούσε εντολές. Βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως, συνειδητά ή κατά λάθος, στο εν λόγω δημοσίευμα αποκαλύπτεται εμμέσως πλην σαφώς ο «καθοδηγητής» της επίθεσης.

Το δημοσίευμα χωρίς να υφίσταται κανένας λόγος και χωρίς να το επιβάλει κάποια λογική, αναφέρεται με ένα χυδαίο τρόπο, ο οποίος συνάδει απολύτως  με την χυδαιότητα του εντύπου, στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα. Με αυτήν την αναφορά ο συντάκτης του δημοσιεύματος αποκαλύπτει τα ενδότερα των έσω ή αλλιώς εκείνους που ενδεχομένως κρύβονται πίσω από την επίθεση της εφημερίδας «Μακελειό» κατά της οικογενείας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Το ίδιο το δημοσίευμα αναφέρεται επί λέξει στην εταιρεία Coca Cola.

Διαβάζουμε λοιπόν: «Τότε, άγνωστο πώς ,ο «Mr. Ζούγκλα»  είχε καταφέρει να εξασφαλίσει την πρώτη και τελευταία ουσιαστικά συνέντευξη της 24χρονης κοπέλας και είχε σηκώσει «λάβαρο της επανάστασης» για τη δικαίωση της και κατά της Coca Cola» και συνεχίζει το δημοσίευμα με τον γεμάτο υπονοούμενα μεσότιτλο: «Όταν, όμως η υπόθεση άρχισε να κουκουλώνεται και να μπαίνει στο αρχείο, ως δια μαγείας, ο Μάκης λούφαξε»!

Όχι μόνον «δεν λούφαξε» ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, αλλά η υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, οδεύει για το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο όπου και προσφεύγει το θύμα του βιασμού.

Η αλήθεια είναι πώς όχι μόνον δεν υπήρξε καμία απολύτως παρέμβαση, προσέγγιση ή σχέση της οικογενείας Τριανταφυλλόπουλου με τον Περιφερειάρχη για να «κλειστούν δουλίτσες» αλλά αντιθέτως η επιχείρηση catering του Κωνσταντίνου Τριανταφυλλόπουλου με την οποία συνεργάζεται η Κίμ Κίλιαν, πρόσφερε 3000 δωρεάν γεύματα και νερά στους πυρόπληκτους και τους πυροσβέστες κατά την διάρκεια των πυρκαγιών.

Δηλαδή αντίθετα με όσο ισχυρίζεται ο συντάκτης του δημοσιεύματος στην εφημερίδα «Το Μακελειό», υπήρξε δωρεάν και εθελοντική προσφορά στην κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης των πυρκαγιών στην Αττική.

Κάτι ακόμη. Η ιδιαίτερα στενή σχέση του Στέφανου Χίου και ιδιοκτήτη της εφημερίδας «Μακελειό» με τον θεσμικό υπόκοσμο και το γκρίζο χρήμα τον οδήγησε σε τέτοιο σημείο εξευτελισμού ώστε να κατηγορήσει τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ως δολοφόνο του Σωκράτη Γκιόλια αλλά και να τον χαρακτηρίσει ως το «45άρι της 17ης Νοέμβρη».

Παρακολουθείστε τώρα τι δήλωσε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης στη «Ζούγκλα» όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τα όσα αναφέρει το άθλιο δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό».

Ερώτηση: Κύριε Πατούλη απαίτησε ποτέ η Κιμ Κίλιαν από εσάς τον Περιφερειάρχη δουλειές για την εταιρεία με την οποία συνεργάζεται, δουλειές catering όπως ισχυρίζεται η εφημερίδα «Μακελειό» σε σημερινό της δημοσίευμα ;

Απάντηση: Δεν ξέρω  τι ισχυρίζεται η εφημερίδα. Αυτό που ξέρω είναι ότι ποτέ δεν απαίτησε ή εκβίασε η Κιμ Κίλιαν για να πάρω οποιαδήποτε παραγγελία για το catering. To μόνο που έκανε ήταν ότι παρουσίασε τη νέα της επαγγελματική δραστηριότητα.

Ερώτηση: Αυτό που εμείς ξέρουμε και γνωρίζουμε είναι ότι η μοναδική σχέση που έχει η Περιφέρεια με την εταιρεία του Κωνσταντίνου Τριανταφυλλόπουλου με την οποία συνεργάζεται η Κιμ είναι ότι προσέφεραν 3.000 γεύματα και νερό δωρεάν σε πυροσβέστες και πυρόπληκτους κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών σε συνεννόηση με την Περιφέρεια. Είναι όντως έτσι, ότι αυτή είναι η μοναδική σχέση που έχει η συγκεκριμένη εταιρεία με την Περιφέρεια;

Απάντηση: Είναι αληθές και μάλιστα τότε συνέδραμαν κι άλλοι, και μεταξύ αυτών και η εταιρεία για τα γεύματα, για τα νερά που χρειαστήκαμε για τους πυροσβέστες κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών.

Ερώτηση: Κατόπιν όλων τούτων εσείς ενοχληθήκατε ποτέ από την Κιμ Κίλιαν ή τον Κωνσταντίνο Τριανταφυλλόπουλο για οτιδήποτε άλλο εκτός από το αίτημα συνδρομής προς τους πυρόπληκτους και τους πυροσβέστες;

Απάντηση: Νομίζω ήμουνα σαφής.

Δείτε το video με τις δηλώσεις  του Γιώργου Πατούλη στη «Ζούγκλα»:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης