Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Τούρκος υπήκοος, κουρδικής καταγωγής και γεννηθείς το 1994, ο οποίος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα, είναι το θύμα της χθεσινής δολοφονίας στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το στοιχείο αυτό οδηγεί την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. σε νέους δρόμους, καθώς μέχρι τώρα υπήρχε η πεποίθηση πως πίσω από την εκτέλεση κρυβόταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Όσον αφορά στη δολοφονία, και εκεί έχουμε ανατροπή δεδομένων, αφού από την ανάλυση των βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής προκύπτει ότι ο δολοφόνος δεν είναι αυτός που καθόταν μαζί με το θύμα, αλλά τρίτο πρόσωπο, που πήγε στο κατάστημα, μίλησε ελάχιστα με τον 25χρονο και στη συνέχεια τον πυροβόλησε, ενώ κατόπιν άρχισε να τον χτυπά με το όπλο του στο κεφάλι. 

Σήμερα το zougla.gr φέρνει στο φως video-ντοκουμέντο από τη σκηνή του εγκλήματος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Θέμα χρόνου η ταυτοποίηση του δράστη

Πάντως, κύκλοι της αστυνομίας αναφέρουν πως η ταυτοποίηση του δράστη είναι θέμα χρόνου.

Ο δολοφόνος δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και έχει καταγραφεί καθαρά από κάμερες ασφαλείας. Ο δράστης αιφνιδίασε τον 25χρονο σε τέτοιο βαθμό, που εκείνος δεν πρόλαβε καν να σηκωθεί από την καρέκλα του και έπεσε μπρούμυτα στο τραπέζι μπροστά του, αιμόφυρτος. 

Ο γεμιστήρας του όπλου βρέθηκε κάτω από το τραπέζι και εξετάζεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

(H γεμιστήρας που βρέθηκε στην καφετέρια στο Περιστέρι)

Τόσο ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης, ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης καφετέριας, όσο και η σύζυγός του, επίσης ηθοποιός, Αγγελική Δαλιάνη, δηλώνουν συγκλονισμένοι.

Διαβάστε επίσης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης