Για «βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ ύψους» κάνει λόγο η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, η νεκροψία-νεκροτομή ολοκληρώθηκε μόλις πριν από λίγα λεπτά.  Πλέον η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί πώς βρέθηκε το κορίτσι στον λόφο του Προφήτη Ηλία, ποιους είχε συναντήσει νωρίτερα και με ποιους είχε τηλεφωνική επικοινωνία ή συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι χθες έδωσε κατάθεση και ένας νεαρός 27 ετών, ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε πως βρέθηκε με τη 16χρονη νωρίς το ίδιο βράδυ της Τρίτης και την αποβίβασε από το αυτοκίνητό του γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Μάλιστα λέγεται πως αυτό έχει καταγραφεί και από τις κάμερες.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Σαμαρτζής εξαρχής έχει πει ότι «δεν θέλω να στιγματίσω σε καμία περίπτωση έναν νέο άνθρωπο», ενώ δεν αποκλείει ακόμη και την εμπλοκή τρίτου προσώπου, καθώς η Μαρία άρχισε να επικοινωνεί σχεδόν φοβισμένη με την αδελφή της από τις 04:30 το πρωί και μέχρι περίπου τις 05:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως και να ΄χει, η έρευνα θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες, καθώς αναμένονται και τα αποτελέσματα από το «διάβασμα» του κινητού τηλεφώνου του κοριτσιού – τηλεφωνικές επαφές και συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης