Zougla Newsroom

Ένα υβριστικό σύνθημα στον τοίχο συνδέσμου οπαδών του Άρη την περασμένη Κυριακή ήταν η σπίθα που άναψε την φωτιά στη Θεσσαλονίκη μεταξύ οπαδών δυο ομάδων. Το σύνθημα αφορούσε την δολοφονία ενός Βούλγαρου οπαδού του Άρη πριν από έναν χρόνο. Αποκορύφωμα, ήταν η αιματηρή επίθεση που έγινε την Πέμπτη το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης με δυο τραυματίες ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τις προηγούμενες μέρες είχαν σημειωθεί και άλλα επεισόδια μεταξύ χούλιγκανς που όμως είτε δεν είχαν γίνει γνωστά είτε δεν είχαν πάρει μεγάλη έκταση.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τοίχος με το σύνθημα που στάθηκε αφορμή για το επεισόδιο

Παρολίγο όμως να υπάρξει και τρίτος τραυματίας και μάλιστα αθώος πολίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, αργά το μεσημέρι μια ένοικος διαμερίσματος, σε πολυκατοικία κάτω από την οποία έπεσαν οι πυροβολισμοί, ειδοποίησε την αστυνομία λέγοντας: «Στο παντζούρι του σπιτιού μου βρήκα μια τρύπα και από μέσα, στο κούφωμα της πόρτας, μου φαίνεται ότι έχει σφηνωθεί μια σφαίρα».

Αμέσως αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα και διαπίστωσαν ότι όντως μια βολίδα είχε καρφωθεί. Σαν από θαύμα δεν τραυματίστηκε κάποιος από τους ενοίκους του διαμερίσματος. Το νέο εύρημα μεταφέρθηκε και αυτό στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν προέρχεται από το όπλο των δυο «πιστολέρο» της Θεσσαλονίκης. Στο μεταξύ, τα δυο άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί από την αστυνομία αναζητούνται αλλά για την ώρα φαίνεται ότι «άνοιξε η γη και τους κατάπιε». Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής βίας κάνουν έρευνες σε διάφορα σημεία της πόλης, αλλά και εκτός αυτής, προκειμένου να εντοπίσουν τα δυο άτομα, ηλικίας 40 και 28 ετών. Ο ένας από τους δυο φέρεται να ανήκει στην ομάδα ασφάλειας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη και να είναι δημοφιλής στους διοικούντες και τους οργανωμένους οπαδούς της κιτρινόμαυρης ομάδας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης