Σημαντική προβολή για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας αποτελεί το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων που ξεκίνησε τη λειτουργία του την προηγούμενη εβδομάδα.

Μάλιστα, από την έναρξη λειτουργίας του, το βιβλιοπωλείο καθημερινά δέχεται δεκάδες φοιτητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρουν καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ήταν κάτι που έλειπε από το ίδρυμα, το οποίο θα συμβάλει στην ενίσχυση της κουλτούρας και της προβολής του.

Όπως γράφει ο «Ταχυδρόμος», το βιβλιοπωλείο βρίσκεται στο ισόγειο του ανακαινισμένου κτηρίου Τσικρίκη. Τόσο οι φοιτητές όσο και το κοινό εκτός από τα βιβλία των εκδόσεων μπορούν να βρουν στο βιβλιοπωλείο αναμνηστικά και δώρα με τον λογότυπο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς και πολλές προτάσεις για έντυπο υλικό για την υποστήριξη συνεδρίων, ημερίδων και εκδηλώσεων.

Σημαντική προσπάθεια για την ίδρυση του βιβλιοπωλείου των εκδόσεων κατέβαλε ο καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Π.Θ. κ. Μιχάλης Ζουμπουλάκης, ο οποίος αναφέρει σχετικά στον «Ταχυδρόμο» ότι «η λειτουργία βιβλιοπωλείου των εκδόσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα προσφέρει σημαντική προβολή για το ίδρυμα, ενώ παράλληλα θα συμβάλει στην ενδυνάμωση της κουλτούρας. Άλλωστε, ήταν κάτι που έλειπε από το Π.Θ. και εδώ και δύο χρόνια κάναμε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να καταφέρουμε να λειτουργεί σήμερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης