Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για τον θάνατο του βρέφους σε νοσοκομείο της Πάτρας, μετά τη νεκροψία – νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής.

Τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων αναμένεται να δώσουν απαντήσεις για τα αίτια του θανάτου του πέντε μηνών βρέφους, που βρέθηκε νεκρό δίπλα στη μητέρα του, στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, όπου νοσηλευόταν το μεγαλύτερο αδελφάκι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, το βρέφος δεν φέρει κακώσεις, ούτε κάποια άλλη ένδειξη ότι μπορεί να καταπλακώθηκε, για αυτό και εξετάζεται το ενδεχόμενο του αιφνίδιου θανάτου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η μητέρα είχε πάρει μαζί της το βρέφος στο νοσοκομείο και όταν ξύπνησε το πρωί της Κυριακής (17/09) αντελήφθη ότι κάτι συνέβαινε, επειδή όπως είπε, είχε μελανιάσει και ήταν παγωμένο. Αμέσως ειδοποίησε τις νοσηλεύτριες και αυτές ενημέρωσαν τους γιατρούς, οι οποίοι έκαναν προσπάθειες για ανάνηψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μητέρα του βρέφους το είχε μαζί της στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν το αδελφάκι του, διότι όπως υποστήριξε, δεν είχε που να το αφήσει.

Μάλιστα, από τους υπεύθυνους του νοσοκομείου έγιναν προσπάθειες, ώστε να μην παραμένει το βρέφος μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Μητέρα του βρέφους: Πήγα να την ταΐσω και τη βρήκα νεκρή

«Όπως σηκώθηκα να πάω τουαλέτα, εκεί που πήγα να ταΐσω τη μικρή, τι βλέπω; Είχε μελανιάσει, είχε παγώσει πολύ. Την παίρνω και την πάω στη γιατρίνα», εξομολογήθηκε στην κάμερα του ΑΝΤ1 η τραγική μητέρα.

Από την πλευρά του και ο πατέρας του μωρού περιέγραψε στην κάμερα τις δραματικές στιγμές.

«Πήγα και τη βρήκα το πρωί και μου είπε ότι πέθανε το παιδί στην αγκαλιά της. Τραγωδία!», ανέφερε.

Τι δήλωσε η διοικήτρια του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων

Η διοικήτρια του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων, Βασιλική Γεωργιοπούλου, δήλωσε πως δυστυχώς δεν απέδωσε η προσπάθεια να πάρει κάποιος το βρέφος και να μη μένει στο νοσοκομείο μαζί με τη μητέρα και τον μεγαλύτερο αδελφό του.

Δείτε όσα είπε στο βίντεο:

*Φωτογραφία & βίντεο από best.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης