Άνοιξε ο δρόμος για την παραχώρηση του κτηρίου της Μεραρχίας Υποστηρίξεως (ΜΕΡΥΠ) στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προκειμένου να στεγαστεί το νέο διοικητήριο της έδρας της, έπειτα από την υπογραφή, την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, της θετικής συμβουλευτικής γνώμης από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Έτσι η διαδικασία παραχώρησης του κτηρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους μήνες.
Σημειώνεται πως η μεταστέγαση των υπηρεσιών της Περιφέρειας αποτελεί μία από τις βασικότερες προτεραιότητες της νέας Περιφερειακής Αρχής, καθώς ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης από την πρώτη κιόλας ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του είχε δρομολογήσει το συγκεκριμένο ζήτημα με επιστολή του προς τον κ. Αβραμόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τους αρμόδιους φορείς η απόκτηση του διοικητηρίου είναι απαραίτητη για την ορθότερη λειτουργία της η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και θα επιλύσει το μεγάλο ζήτημα της στέγασης όλων των υπηρεσιών, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε μισθωμένα κτήρια.

Με αυτό τον τρόπο θα επιτευχθεί τόσο η μείωση του λειτουργικού κόστους, η οποία θα ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ ετησίως, όσο και η αποτελεσματικότερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης