Φως στην υπόθεση θανάτου της 16χρονης, πιστεύουν οι αρχές ότι θα ρίξουν οι τελευταίες τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε η άτυχη κοπέλα λίγες ώρες πριν εντοπιστεί νεκρή έξω από εκκλησία στα Τρίκαλα.

Τα τηλεφωνήματα που δέχθηκε ή που έκανε η 16χρονη από το κινητό της τηλέφωνο, θεωρούνται ιδιαίτερα σημαντικά για την λύση του μυστηρίου και για το λόγο αυτό, αναμένεται να κατατεθεί σχετικό αίτημα άρσης του απορρήτου και καταγραφής των σημάτων των κινητών που βρέθηκαν στον Αϊ Λιά τα ξημερώματα της Τετάρτης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της οικογένειας ενημερώνεται για την δικογραφία που σχηματίστηκε αναφορικά με τον θάνατο της 16χρονης χθες τα ξημερώματα στα Τρίκαλα, καθώς η οικογένειά της απορρίπτει το σενάριο της αυτοκτονίας και επιμένει σε αυτό της «δολοφονίας».

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr ο Δημήτρης Σαμαρτζής έχει ήδη καταθέσει αίτημα να παραστεί πραγματογνώμων ορισμένος από την οικογένεια, κατά την ιατροδικαστική εξέταση της σορού της 16χρονης, κάτι που ήταν προγραμματισμένο να γίνει σήμερα το πρωί, ωστόσο λόγω των εξελίξεων μεταφέρεται για αργότερα το απόγευμα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης