Ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας από την Κρήτη, η οποία υπέστη θρόμβωση λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca και τελικά πέθανε, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

Με αφορμή τη νέα οδηγία της Επιτροπής Εμβολιασμών κατά την οποία το εμβόλιο της AstraZeneca πρέπει να χορηγείται μόνο στους άνω των 60 ετών, ο κ. Κρυοβρυσανάκης αποφάσισε να μιλήσει, καθώς, όπως είπε, «δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κοροϊδία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι σαν να λένε χάσαμε έναν άνθρωπο, αλλά δεν πειράζει, σώσαμε άλλους» είπε και πρόσθεσε: «Θέλω η επιτροπή να εξηγήσει στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους για να σωθούν άλλοι», ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του ήταν υπέρ των εμβολιασμών και έδωσαν αγώνα γι’ αυτό.

Αναφερόμενος στην Επιτροπή Εμβολιασμού ο κ. Κρυοβρυσανάκης είπε ότι «ανερυθρίαστα λένε ότι κάναμε το εμβόλιο αυτό γιατί δεν είχαμε άλλα εμβόλια» και σημείωσε ότι η επιτροπή με αυτό που κάνει «είναι σαν να ομολογεί ότι έχει κάνει ένα έγκλημα».

Μιλώντας για την περίοδο κατά την οποία η σύζυγός του ήταν στο νοσοκομείο και οι γιατροί έλεγαν ότι ενδέχεται το πρόβλημά της να οφείλεται στον εμβολιασμό, όπως είπε η σύζυγός του, του ζήτησε να μην ξαναμιλήσει σε δημοσιογράφο, καθώς δεν ήθελε να γίνει σημαία των αντιεμβολιαστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παλινωδίες και λάθη της επιστημονικής κοινότητας, αυτοί δημιουργούν τη σύγχυση» είπε τέλος ο κ. Κρυοβρυσανάκης. 

Πηγή: cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης