H Πρεσβεία της Ιταλίας στην Αθήνα, ανακοινώνει τον κατάπλου του πλοίου «Luigi Durand de La Penne» του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού, στο Λιμάνι του Πειραιά όπου και θα αγκυροβολήσει από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου στο terminal των κρουαζιερόπλοιων.

Το «Luigi Durand de la Penne» είναι ένα αντιτορπιλικό (Destroyer) πολλαπλών χρήσεων και αποτελεί ένα είδος πολεμικού πλοίου ιδανικού για την εκτέλεση αποστολών υψηλής επιχειρησιακής αξίας. Τέθηκε σε υπηρεσία το 1993 και έχει συμμετάσχει στις σημαντικότερες επιχειρήσεις του Πολεμικού Ναυτικού της Ιταλίας. Επί του παρόντος χρησιμοποιείται για το Εκπαιδευτικό Ταξίδι των Ναυτικών Δοκίμων της Ιταλικής Σχολής Υπαξιωματικών του Λιβόρνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απόφαση να συμπεριληφθεί ο Λιμένας του Πειραιά στο Εκπαιδευτικό Ταξίδι του 2017, μόλις μερικές ημέρες μετά από την επίσκεψη του Εκπαιδευτικού Ιστιοφόρου «Palinuro», αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την επιθυμία σύσφιξης των δεσμών μεταξύ των δύο χωρών και υπογραμμίζει, αυτήν την φορά μέσω της παρουσίας ενός πολεμικού πλοίου την φιλία προς τον Ελληνικό λαό.

Όσοι αγαπούν τα πολεμικά πλοία ή έχουν απλά την περιέργεια να δουν ένα από κοντά, θα μπορέσουν να επισκεφθούν το «Luigi Durand de la Penne» κατά τις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δευτέρα 28 Αυγούστου, από τις 16:00 έως τις 19:00

Τρίτη 29 Αυγούστου, από τις 10:00 έως τις 12:00 και από τις 15:00 έως τις 18:00

Τετάρτη 30 Αυγούστου, dalle 10:00 έως τις 12:00 και από τις 15:00 έως τις 18:00

Για την επίσκεψη θα πρέπει να γίνει κράτηση, μέσω του Γραφείο του Ακόλουθου Άμυνας της Πρεσβείας της Ιταλίας στην Αθήνα (αποστέλλοντας ονοματεπώνυμο και στοιχεία ταυτότητας, την ώρα και μέρα της επίσκεψης και ενδεχομένως τις πινακίδες του αυτοκινήτου για να επιτραπεί η πρόσβαση στην Πύλη E11 του Λιμένα) στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας: addettodifesa.atene@gmail.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης