Ευχές για χρόνια πολλά έδωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κατά την πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το 2012, χαρακτηρίζοντας το έτος ως σημαντική χρονική περίοδο, όπου θα γίνουν λυτρωτικά βήματα για τη σωτηρία της χώρας.
 
Ο κ. Τατούλης, ευχόμενος καλή επιτυχία στο Δήμαρχο που ήταν παρών στην πρώτη συνεδρίαση του ΠΕΣΥ και στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης, εξέφρασε τη βαθειά του πεποίθηση ότι οι δύο βαθμοί διοίκησης Δήμοι και Περιφέρεια θα έχουν υψηλό επίπεδο συνεργασίας με καθαρές σχέσεις για επιτυχία σε μια τόσο δύσκολη περίοδο.

«Αν το 2011 ήταν χρονιά ανώμαλης προσγείωσης, το 2012 θα είναι ακόμα σκληρότερος χρόνος», σύμφωνα με τον κ. Τατούλη, ο οποίος απηύθυνε έκκληση σε όλους για εντατική εργασία και τόλμη στη λήψη αποφάσεων που κρίνονται απαραίτητες για να βρεθούν λύσεις στα σημαντικά προβλήματα. «Δεν υπάρχουν μεσσίες στον τόπο, μόνη λύση και ελπίδα είναι οι ίδιοι οι πολίτες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, έστειλε τις ευχές του και στην ομογένεια, καλώντας την σε συστράτευση και κινητοποίηση όλων των δυνάμεων του Ελληνισμού, δηλώνοντας για μια ακόμη φορά τη βαθειά του πίστη στον άδολο ακομμάτιστο και ανιδιοτελή πατριωτισμό και στη δημοκρατική λειτουργία, εντός της οποίας πρέπει αυστηρά να λαμβάνονται οι αποφάσεις.

«Το Περιφερειακό Συμβούλιο και το 2012 θα πάρει τολμηρές και δύσκολες αποφάσεις για τη δημιουργία πολιτικών και το άνοιγμα νέων δρόμων για τη χώρα και την Περιφέρεια Πελοποννήσου» κατέληξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Πηγή:kalimera arkadia
Eπιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης