Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ, ο οποίος συγκίνησε το πανελλήνιο και βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στη Βοστώνη, θα ξεκινήσει τη θεραπεία του την προσεχή Πέμπτη.

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσαν οι γονείς του 18 μηνών αγοριού μέσω του Facebook. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Παναγιώτης Ραφαήλ έδειξαν πως το αγοράκι μπορεί να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παιδιά είμαστε τοοοοσο χαρούμενοι!! Τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγήκαν! Ο Παναγιώτης Ραφαήλ μπορεί να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία! Πρώτα ο Θεός, είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου! Σας ευχαριστούμε πολύ!! Οι ευχές σας έπιασαν τόπο!! Να είστε όλοι καλά!!!» έγραψαν οι γονείς του στο Facebook. 

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ έχει διαγνωστεί με νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1 και η περιπέτειά του έχει συγκινήσει όλη την Ελλάδα. Χάρη στην κινητοποίηση όλων, το σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις, MDA Ελλάς, ανακοίνωσε πως μέσα σε σχεδόν έναν μήνα, από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου, συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 3,6 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης