Απολογείται ενώπιον της ανακρίτριας Νάξου το πρωί της Παρασκευής ο συζυγοκτόνος από την Ίο, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε το απόγευμα της Τετάρτης. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας η κηδεία της 55χρονης συζύγου που ξεψύχησε το πρωί της Τρίτης 16 Απριλίου στην Ίο μέσα στο σπίτι τους όταν κατά τη διάρκεια καυγά τη μαχαίρωσε.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Cycladesvoice, μέλη της οικογένειας έφτασαν στη Νάξο την Πέμπτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τοπική κοινωνία της Ίου κάνει λόγο για μια πολύτεκνη φιλήσυχη οικογένεια, δεμένη και αγαπημένη.

Κανείς δεν έχει να πει ότι το ζευγάρι είχε έντονους καυγάδες, ενώ αντίθετα μιλούν για μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια με πέντε ενήλικα παιδιά και τέσσερα εγγόνια. Μόνο ο μικρότερος γιος που όμως είναι ενήλικος και τελειώνει το λύκειο διέμενε με τους γονείς του, αλλά ήταν σχολείο την ώρα του τραγικού συμβάντος.

Ο 67χρονος, πρώην ναυτικός και ψαράς, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με επαπειλούμενη ποινή την ισόβια κάθειρξη, ισχυρίζεται ότι αρχικά δέχθηκε ο ίδιος επίθεση με κουζινομάχαιρο από τη σύζυγό του και μετά από πάλη της το πήρε και στη συνέχεια με το ίδιο μαχαίρι της επιτέθηκε με αποτέλεσμα να τη σκοτώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος τραυματισμένος έσπευσε στο Α.Τ. Ίου όπου ομολόγησε την πράξη του, ενώ παράλληλα ζήτησε να σπεύσουν στο σπίτι μήπως και διασωθεί.

Ο θάνατος όμως της 55χρονης διαπιστώθηκε στο σπίτι όπου μαζί με τους αστυνομικούς έφτασε και γιατρός. Η σορός της μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. του νησιού και στη συνέχεια σε νοσοκομείο για νεκροψία – νεκροτομή.

Το πρωί της Παρασκευής ο 67χρονος, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, Στέλιο Μαυρογιαννόπουλο, θα οδηγηθεί στην ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί και στη συνέχεια αναμένεται η πρώτη απόφαση της Δικαιοσύνης για την προσωρινή κράτησή του.

Πηγή: cycladesvoice.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης