Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του αποτρόπαιου εγκλήματος στη Δάφνη έπειτα από την ομολογία του 39χρονου δολοφόνου της 31χρονης συζύγου του, μέσα στο σπίτι τους στη Δάφνη. Ο δράστης ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, ζήτησε και έλαβε πενθήμερη προθεσμία για να ετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή. Σήμερα οδηγείται στον ανακριτή για να απολογηθεί καθώς σε βάρος του 39χρονου δράστη, αλβανικής καταγωγής, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, ζήλευε τη σύζυγό του και όπως έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση, με ένα μαχαίρι 28 εκατοστών σκότωσε την 31 ετών σύζυγό του χτυπώντας την δύο φορές στο λαιμό ενώ εκείνη κοιμόταν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, στα δικαστήρια βρέθηκαν συγγενείς της άτυχης γυναίκας οι οποίοι επιχείρησαν να τον λιντσάρουν… Του επιτέθηκαν φραστικά και ζήτησαν δικαίωση για την 31χρονη γυναίκα και μητέρα ενός ανήλικου παιδιού.

Ο δράστης, έδωσε ανατριχιαστικές πληροφορίες κατά την προανάκριτή του στο αστυνομικό τμήμα Δάφνης, όπου εμφανίστηκε και είπε πως σκότωσε τη γυναίκα του με την οποία έχουν ένα παιδί ηλικίας 11 ετών, επειδή εκείνη συνομιλούσε με έναν άνδρα, κατά τα λεγόμενά του. Είχε βάλει κοριό στο κινητό τηλέφωνο της άτυχης γυναίκας και σύμφωνα με τον ίδιο, διαπίστωσε ότι η σύζυγός του συνομιλούσε με κάποιον άνδρα. Το πρωί της περασμένης Παρασκευής, αφού πήγε το γιο τους να παίξει μπάλα, επέστρεψε στο διαμέρισμά τους στη Δάφνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πολυκατοικία στην οποία διέμενε ο δράστης με την σύζυγό του και το πιαδί τους στη Δάφνη

«Για 10 λεπτά είχα θολώσει και γύριζε το μυαλό με αυτά που είχα ακούσει. Πήγα στην κουζίνα, πήρα ένα μαχαίρι από το συρτάρι. (…)…
»Μπήκα στο δωμάτιο της, εκείνη κοιμόταν ανάσκελα και απευθείας όρμηξα πάνω της. Ξάπλωσα πάνω της και την κάρφωσα με την μύτη του μαχαιριού μία φορά στο λαιμό. Τότε εκείνη ξύπνησε και άρχισε να ουρλιάζει “πεθαίνω”. Της έκλεισα το στόμα με το αριστερό μου χέρι γιατί φώναζε. Μετά από περίπου ένα λεπτό εκείνη σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει. Σηκώθηκα πήγα στο μπάνιο γιατί ήμουν γεμάτος αίματα. Φορούσα μία κοντομάνικη μπλούζα με ρίγες, την έβγαλα και την πέταξα στο καλάθι με τα άπλυτα. Ξέπλυνα στο νιπτήρα τα χέρια μου και το πρόσωπο φόρεσα τα ρούχα που φοράω τώρα και έκλεισα την πόρτα του δωματίου», είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, περιγράφοντας τη σκηνή του εγκλήματος.

Διαβάστε ακόμη:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης