Τηλεμαραθώνιο για το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει την Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου, η ΕΡΤ με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για να λειτουργήσει άμεσα «Το Σπίτι του Μωρού», στο οποίο θα φιλοξενούνται μωρά από 0 έως 24 μηνών, που σήμερα βρίσκονται εγκαταλελειμμένα σε νοσοκομεία και μαιευτήρια.

Όπως αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού σε ανακοίνωσή του, κάποια από αυτά τα μωρά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, άλλα έχουν υποστεί κακοποίηση και παραμέληση, άλλα πάλι εγκαταλείφθηκαν λίγες ώρες μετά τη γέννησή τους. «Σε κάθε περίπτωση τα μωρά στερούνται τα απαραίτητα, με σημαντικότερο όλων τη σταθερή, εξατομικευμένη φροντίδα που είναι επιβεβλημένη για την ομαλή ανάπτυξή τους», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικός στόχος για κάθε μωρό είναι να προχωρήσει η διαδικασία της αναδοχής/υιοθεσίας του, βάσει των διαδικασιών που ορίζονται από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, υποστηρίζει η οργάνωση.

Η προσπάθεια της Δημόσιας Τηλεόρασης θα κορυφωθεί με μία ειδική τηλεοπτική εκπομπή στην ΕΡΤ1 από τις 16.00 έως τις 21.00 το βράδυ, με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Λένα Αρώνη, την οποία θα πλαισιώνουν επώνυμοι που στηρίζουν το Χαμόγελο του Παιδιού και θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία του νέου αυτού Σπιτιού. Παράλληλα, επιστήμονες θα τεκμηριώσουν την απόλυτη ανάγκη δημιουργίας του νέου αυτού χώρου, ενώ στο στούντιο θα είναι άνθρωποι που θα μοιραστούν τις δικές τους μοναδικές προσωπικές ιστορίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης