Τηλεδιάσκεψη είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά και τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ, οι κ.κ. Τζιτζικώστας και Ζέρβας ενημέρωσαν τους Χαρδαλιά και Τσιόδρα σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη αναφορικά με τον κορωνοϊό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αύξηση των κρουσμάτων σε Κεντρική Μακεδονία, με επίκεντρο τη συμπρωτεύουσα και τη Χαλκιδική αποτέλεσε το λόγο που πραγματοποιήθηκε η έκτακτη σύσκεψη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εξετάζεται η επιβολή έκτακτων μέτρων σε συγκεκριμένες περιοχές και κυρίως στην πρωτεύουσα και Χαλκιδική.

Αυστηροποίηση των πρωτοκόλλων για τον κορωνοϊό ζήτησε ο δήμαρχος Κ. Ζέρβας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντολή για αυστηροποίηση των πρωτοκόλλων για τον κορωνοϊό και την ευλαβική τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης για την αποφυγή της διασποράς του, έδωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, καλώντας αντιδημάρχους και διευθυντές δημοτικών υπηρεσιών να παραμείνουν σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο, προγραμματίστηκε νέος κύκλος απολυμάνσεων στις εγκαταστάσεις όπου στεγάζονται διάφορες δημοτικές υπηρεσίες. Είχαν προηγηθεί απολυμάνσεις στο αμαξοστάσιο του δήμου και στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, σειρά πήρε το κτίριο της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης και το Σαββατοκύριακο θα ακολουθήσουν το δημαρχιακό μέγαρο και το κτίριο όπου στεγάζεται η Πολεοδομία.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης