Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, η οποία το πρωί της Τετάρτης οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία.

Στην κατάθεσή του, ο 19χρονος Αλβανός, ενώ ομολόγησε πως εμπλέκεται στον φόνο της φοιτήτριας, υποστήριξε πως ο φίλος του ήταν αυτός που τη χτύπησε στο κεφάλι με ένα σίδερο και ζήτησε να την ξεφορτωθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, ο 21χρονος Έλληνας αρνείται την εμπλοκή του και ρίχνει όλες τις ευθύνες στον φίλο του.

Ο 19χρονος

Σύμφωνα με τον 19χρονο Λουτσάι Αλέξανδρο, ο 21χρονος Μανώλης Κούκουρας ήταν αυτός ο οποίος τη χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι και στη συνέχεια του είπε «πάμε να την ξεφορτωθούμε».Στην κατάθεσή του, ο 19χρονος Αλβανός, ενώ ομολόγησε πως εμπλέκεται στον φόνο της φοιτήτριας, υποστήριξε πως ο φίλος του ήταν αυτός που τη χτύπησε στο κεφάλι με ένα σίδερο και ζήτησε να την ξεφορτωθούν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην απολογία του ο 19χρονος φέρεται να είπε: «Εγώ συνευρέθηκα με την Ελένη την προηγούμενη μέρα, αλλά και την ίδια ημέρα είχαμε κανονίσει να βρεθούμε. Η Ελένη ζήτησε να συναντηθούμε και να φέρω κι έναν φίλο μου και πήγαμε στο σπίτι του φίλου μου στη Λίνδο. Τότε, ο φίλος μου ζήτησε από την Ελένη να κάνει κάτι κι εκείνη αρνήθηκε».

«Ο φίλος μου νευρίασε και τη χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η Ελένη μάς παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο, όμως με πίεσε ο φίλος μου να μην την πάμε στο νοσοκομείο. ”Πάμε να το τελειώσουμε τώρα, πάμε να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε”, μου είπε…» πρόσθεσε.

Δικηγόρος 21χρονου: «Ο πελάτης μου δεν έχει καμία ανάμειξη»

Ο δικηγόρος του 21χρονου κατηγορούμενου Άκης Δημητριάδης ανέφερε ότι ο πελάτης του αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμειξη στη δολοφονία. 

Ο 21χρονος

«Έχουμε μιλήσει με τον πελάτη μου, αλλά θα τα σχολιάσουμε μετά την απολογία μας. Αν δεν υπάρχουν ίχνη, δεν στοιχειοθετείται βιασμός. Ψάχνω να βρω αν υπήρξαν στοιχεία βίας. Εξαναγκάστηκε; Υπάρχει κάποιο στοιχείο που να το αποδεικνύει;» συμπλήρωσε ο δικηγόρος του 21χρονου. 

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της Ελένης ανέφερε ότι το κορίτσι μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων.

«Εκτός από το χτύπημα στο κεφάλι, υπάρχουν κι άλλα ευρήματα που δείχνουν ότι την κακοποίησαν βάναυσα. Το συγκλονιστικό στοιχείο είναι ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν στη θάλασσα. Αν την πήγαιναν στο νοσοκομείο, σήμερα θα ζούσε» είπε ο ιατροδικαστής Ρόδου.

Οι δύο δράστες ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Διαβάστε επίσης:
 Το τελευταίο αντίο στην Ελένη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης