«Νοιώθω προδομένη. Πίστεψα τις υποσχέσεις του. Εμπιστεύτηκα το λάθος άνθρωπο κι αυτός με κατέστρεψε». Με αυτά τα λόγια η 29χρονη πρώην παίκτρια ριάλιτι, προσπάθησε να πείσει την ανακρίτρια στην οποία απολογήθηκε,  ότι δεν έχει σχέση με τα σχεδόν  8 κιλά κοκαίνης  που την οδήγησαν, μαζί με τον 32χρονο σύντροφό της,  στη φυλακή.  

 Η 29χρονη αρνήθηκε την κατηγορία της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών που αντιμετωπίζει, από κοινού, με τον 32χρονο πρώην ποδοσφαιριστή,  υποστηρίζοντας πως «την τύφλωσε ο έρωτας» κι οδηγήθηκε στην καταστροφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Από το όνειρο του γάμου στην καταστροφή

Το όνειρό της να παντρευτεί τον 32χρονο πρώην ποδοσφαιριστή, με τον οποίο ήταν ερωτευμένη, γκρεμίστηκε γρήγορα, λόγω της εξάρτησής του από τα ναρκωτικά. Έτσι παρουσίασε στην απολογία της η 29χρονη την «ιστορία» της με το σύντροφό της, το μόνο υπεύθυνο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της για το ότι βρίσκεται κατηγορούμενη και τώρα πια στη φυλακή. «  Ήμουν 29 ετών έπρεπε να σκεφτώ σοβαρά τη δημιουργία μιας οικογένειας και έπρεπε και εκείνος να λάβει με τη σειρά του απόφαση αν ήταν διατεθειμένος να αφήσει πίσω το παρελθόν. Μου έκανε πρόταση γάμου στα Κουφονήσια Τον περασμένο Αύγουστο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 η συμπεριφορά που είχε επιδείξει το τελευταίο διάστημα και η αγάπη μου για εκείνον με τύφλωσαν με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να αντιληφθώ ότι τελικά η δική μου απάντηση στην πρότασή του θα ήταν και η καταστροφή μου.

Έτσι βρίσκομαι σήμερα εδώ  με αποκλειστική ευθύνη του συγκατηγορουμένου μου…. Από μία κοπέλα που ζούσα το όνειρο του γάμου πιστεύοντας τις υποσχέσεις και τις διαβεβαιώσεις του συντρόφου μου για κοινή ζωή δημιουργία οικογένειας και παιδιών τυφλωμένη από τον έρωτα νιώθω  σήμερα προδομένη από τον άνθρωπο που εμπιστεύτηκα για να προχωρήσω τη ζωή μου και συν τοις άλλοις αντιμετωπίζω και τον κίνδυνο να καταστραφεί η ζωή μου και αυτή της οικογένειάς μου… Δυστυχώς ούσα ερωτευμένη και ζώντας τις ημέρες της παραμονής του γάμου μου ανατράπηκε ο κόσμος μου και συντετριμμένη κινδυνεύω να καταστραφεί η ζωή μου και η ζωή της οικογένειάς μου επειδή εμπιστεύτηκα το λάθος άνθρωπο όπως αποδείχθηκε».

 

«Πληγή» στη σχέση τους τα ναρκωτικά

Από τον πρώτο χρόνο της σχέσης του, είπε η 29χρονη, κατάλαβε πως ο σύντροφός της ήταν τοξικοεξαρτημένος αλλά νόμιζε πως θα αλλάξει. «Το σύννεφο που πάντοτε σκέπαζε τη σχέση μας ήταν το γεγονός ότι ένα χρόνο μετά την έναρξη του δεσμού μας κατάλαβα ότι εκείνος έκανε περιστασιακή χρήση κοκαΐνης όπως ομολόγησε.  Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να προσπαθήσω να απομακρυνθώ από εκείνον καθώς εγώ όχι μόνο δεν είχα ποτέ μου σχέση με ουσίες αλλά ούτε κάπνιζα ούτε έπινα

Δυστυχώς για μένα όπως σήμερα αποδεικνύεται, πείστηκα από τις διαβεβαιώσεις του ότι μαζί μου θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και συνεχίσαμε να είμαστε μαζί, με σημαντικά όμως διαστήματα ενδιάμεσων χωρισμών καθώς ξανά και ξανά διαπίστωνα μεμονωμένα περιστατικά χρήσης εκ μέρους του που έκαμψαν την εμπιστοσύνη μου».

Η 29χρονη υποστήριξε πως η ίδια είχε “ελάχιστο εισόδημα 1.200 ευρώ το μήνα” και πρόσθεσε: “Γίνεται αντιληπτό ότι λόγω της φύσεως των επιχειρήσεων στις οποίες απασχολούμαι οι απολαβές μου ως επί το πλείστον δεν είναι εμφανείς, ενώ η ανασφάλεια που επικρατεί στο χώρο της εργασίας δεν μου παρέχει την πολυτέλεια να απαιτήσω κάτι διαφορετικό καθώς θα συνεπάγεται υπέρμετρη επιβάρυνση των επιχειρήσεων των εργοδοτών μου».

Δικαιολογώντας το ότι καθυστέρησε να ανοίξει στους αστυνομικούς την πόρτα του διαμερίσματός της επειδή φέρεται να πέταξε τα ναρκωτικά για να μην εντοπιστούν,  η 29χρονη ,  είπε: «Λόγω των οικιακών εργασιών ήμουν στο σπίτι με όλως ελαφρά περιβολή ενώ κατά την άφιξη των αστυνομικών Βρισκόμουν στο μπάνιο για την ανάγκη μου οπότε δε χρειάστηκαν περισσότερο από ένα με δύο λεπτά το πολύ για να βγω από το μπάνιο να φορέσω πρόχειρα ένα ρούχο και να ανοίξω 

Τα χρήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα ήταν κάποια που την εργασία μου κάποια από δώρα προ γάμου και κάποια από δώρα -βοήθειες από τις οικογένειές μας για να αντιμετωπίσουμε τα έξοδα του γάμου»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης