Τι έγραψε σε σημείωμα ο άνδρας που αυτοκτόνησε στην Καλογρέζα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019, 16:05
Τι έγραψε σε σημείωμα ο άνδρας που αυτοκτόνησε στην Καλογρέζα

Τους λόγους για τους οποίους προέβη στην αυτοκτονία εξηγεί σε ιδιόχειρο σημείωμα ο 87χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος σήμερα το πρωί στην οδό Ανδρέα Δημητρίου στην Καλογρέζα.

Όπως αναφέρει ο ίδιος οι λόγοι είναι οικογενειακοί-οικονομικοί και έχουν να κάνουν με ένα μεγάλο ποσό, σχεδόν 900.000 ευρώ που είχε κερδίσει σε τυχερό παιχνίδι. Όπως γράφει στο σημείωμα η επί 20ετίας σύζυγος του, άρπαξε το χρηματικό ποσό και έπειτα σύμφωνα με πληροφορίες του έκανε έξωση από το σπίτι το οποίο της ανήκε. Ο ηλικιωμένος άντρας έπειτα από αυτή την ενέργεια της συζύγου του φαίνεται πως κατέρρευσε ψυχολογικά.

Επίσης ο ίδιος όπως σημειώνει στο σημείωμα είχε προβεί στις απαραίτητες νομικές  ενέργειες μέσω του δικηγόρου του έτσι ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Γείτονες λένε πως ο 87χρονος είχε προειδοποιήσει πως επρόκειτο να  αυτοκτονήσει, ωστόσο σύμφωνα με τους ίδιους δεν πίστευαν πώς θα έκανε πράξη τα λεγόμενά του. Οι ίδιοι αναφέρουν πως μέχρι το κέρδος του μεγάλου ποσού το ζευγάρι δεν αντιμετώπιζε κάποια σοβαρά προβλήματα.

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019, 16:12