Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο εκπαιδευτικός φέρει πλέον δύο αυτοκόλλητα ράμματα στο πρόσωπο μετά από την επίθεση γονέα, που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας σε Γυμνάσιο των Χανίων. 

Ο καθηγητής, μιλώντας στο τοπικό Μέσο zarpanews.gr, δήλωσε: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στην πόρτα της αυλής του σχολείου στέκονταν δύο υποδιευθυντές και ένας ακόμα καθηγητής που μοίραζε τις μάσκες. Εγώ ήμουν πιο μέσα με άλλους δύο και επιτηρούσαμε».

Όπως είπε, δεν είχε προηγούμενα με τον γονέα, καθώς έλειπε από το σχολείο τα τελευταία 5 χρόνια. «Να σημειώσω ότι έλειπα από το σχολείο 5 χρόνια και φέτος γύρισα, δεν γνωρίζω δηλαδή τα παιδιά», είπε ο καθηγητής του γυμνασίου στα Χανιά.

«Ξαφνικά βλέπω έναν μαθητή που μπήκε στο σχολείο χωρίς να φοράει μάσκα. Του φώναξα και του είπα να βάλει μάσκα. Αυτός είπε ότι “μάσκα δεν βάζει”. Απάντησα ότι σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να περάσει έξω από την αυλή», ανέφερε ο καθηγητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που ακολούθησε ήταν η επίθεση του γονέα που συνόδευε το παιδί, χτυπώντας τον με τα χέρια στο πρόσωπο. 

Να σημειωθεί ότι ο καθηγητής κατέθεσε μήνυση εναντίον του 39χρονου πατέρα. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό στα Χανιά

«Συνελήφθη σήμερα (14.09.2020) το απόγευμα ημεδαπός, για πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβριση και απειλή σε βάρος καθηγητή Γυμνασίου, στα Χανιά.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς, σύμφωνα με καταγγελία του καθηγητή, σήμερα (14.09.2020) το πρωί, του προκάλεσε σωματική βλάβη και επιπλέον τον εξύβρισε και τον απείλησε, διότι κατά το χρόνο προσέλευσης των μαθητών σε Γυμνάσιο της περιοχής, δεν επέτρεψε στο ανήλικο τέκνο του να εισέλθει εντός του χώρου του σχολείου, χωρίς τη μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό. Ο συλληφθείς οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης