Με την κατάθεση του Τεχνικού Συμβούλου της οικογένειας Κουμπούρα συνεχίστηκε η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Άμφισσας.

Στο τέλος της φτάνει η ακροαματική διαδικασία της δίκης του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα που βρήκε βίαιο θάνατο μέσα στο σπίτι της τον Δεκέμβριο του 2016 στη Λαμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας, η 2η ημέρα περιελάμβανε πολύωρη κατάθεση του Τεχνικού Συμβούλου της οικογένειας Κουμπούρα, Γεώργιου Καραμπουτάκη, που φώτισε πολλές σκοτεινές λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Η κατάθεση του κ. Καραμπουτάκη κράτησε σχεδόν πέντε ώρες και απάντησε με ακρίβεια και επιστημονική ορθότητα σε ερωτήσεις – παρατηρήσεις των μελών του Δικαστηρίου και των συνηγόρων.

Έτσι τώρα απομένει η κατάθεση των μαρτύρων υπεράσπισης που θα γίνει τη Δευτέρα 4 Ιουνίου, ενώ την ίδια ημέρα θα ακολουθήσει η απολογία του δολοφόνου και η πρόταση του Εισαγγελέα, καθώς και οι αγορεύσεις των δικηγόρων. Αν η όλη διαδικασία δεν καθυστερήσει χρονικά, δεν αποκλείεται την ίδια ημέρα να έχουμε και την απόφαση του Δικαστηρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια απόφαση που περιμένει η χαροκαμένη οικογένεια στη μνήμη της Θώμης που έφυγε τόσο πρόωρα και με αυτόν τον απίστευτα βίαιο τρόπο από τη ζωή.

lamiareport.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης