Τι απαντά ο Τ. Αλεξιάδης για τον φάκελο με τη σφαίρα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015, 21:51
Τι απαντά ο Τ. Αλεξιάδης για τον φάκελο με τη σφαίρα
Aνακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Οικονομικών σχετικά με το περιστατικό αποστολής σφαίρας στον Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Ο ίδιος απαντά:

«Η στοχοποίηση και οι απειλές δεν φοβίζουν, προσθέτουν δύναμη στοςυ αγώνες μας» είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης που εξέδωσε για το θέμα ο κ. Αλεξιάδης, στην οποία ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών αναφέρει:

Με αφορμή την επιστολή με τη σφαίρα που έστειλαν δήθεν «επαναστάτες» στο γραφείο μου, θεωρώ υποχρέωσή μου να επισημάνω:

1.Όσο και αν προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από ταμπέλες και σύμβολα, είναι σαφής η φασιστοειδής ρίζα των ψυχασθενών, που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν, με μαφιόζικη φρασεολογία και απειλές.

2.Η ενέργεια αυτή μόνο δύναμη και κουράγιο προσθέτει στον αναγκαίο αγώνα και στη σύγκρουση με τα συμφέροντα της φοροδιαφυγής, του λαθρεμπορίου, της διαφθοράς και της διαπλοκής. Όσο και αν κρύβονται, είναι ξεκάθαρο ποιοι κινούν τα νήματα.

3.Προειδοποιώ τους επίδοξους «τιμωρούς» μου. Δεν φοβήθηκα ποτέ στη ζωή μου, τη σύγκρουση και τον αγώνα με ό,τι σάπιο και διεφθαρμένο μας οδήγησε εδώ. Να είναι σίγουροι, ότι μόνο γέλια προκαλεί η δήθεν «επαναστατική» φρασεολογία τους. Ο φόβος που θέλουν να επιβάλουν, θα μετατραπεί σύντομα σε εφιάλτη τους, γιατί θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, με μόνο εφόδιο τις χειροπέδες τους.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015, 21:57