Η νέα έκδοση του Taxibeat υποστηρίζει την πληρωμή μέσω της PayPal, μίας από τις πλέον αξιόπιστες και δημοφιλείς υπηρεσίες που διευκολύνουν τις συναλλαγές σε όλον τον κόσμο. Η νέα έκδοση του Taxibeat είναι από σήμερα διαθέσιμη για iOS και Android.

Mε την καταχώρηση του PayPal λογαριασμού, ο επιβάτης έχει μία ακόμη επιλογή για το πώς επιθυμεί να πληρώσει τη διαδρομή του, ώστε να είναι σίγουρος ότι δε θα χρειαστεί ποτέ ξανά να ανησυχήσει για μετρητά. Το δρομολόγιο πληρώνεται αυτόματα, μόλις ο επιβάτης φτάσει στον προορισμό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Με τη βοήθεια του Taxibeat θέλουμε η μετακίνηση με ταξί να γίνεται διαρκώς καλύτερη, πιο σύγχρονη, πιο λειτουργική για όλους. Όταν πριν μερικούς μήνες ενσωματώσαμε στην εφαρμογή την πληρωμή με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα, είδαμε τους επιβάτες μας να ανταποκρίνονται. Σήμερα, με τη δυνατότητα πληρωμής και μέσω PayPal προσφέρουμε μία ακόμη εναλλακτική, αλλά και κάτι περισσότερο: όταν μετακινείσαι μαζί μας, το κάνεις με την ασφάλεια και την πρακτική άνεση που σου δίνει η ηλεκτρονική πληρωμή με έναν από τους πιο ασφαλείς οργανισμούς πληρωμών στο κόσμο, την Paypal”, αναφέρει ο Νίκος Δρανδάκης, CEO του Taxibeat.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Η πληρωμή μέσω PayPal είναι ήδη ενσωματωμένη ως λειτουργία στη νέα έκδοση της εφαρμογής και άμεσα διαθέσιμη για iOS και Android. Ανοίγoντας την εφαρμογή, ο χρήστης μπορεί να συνδέσει τον Paypal λογαριασμό του, είτε από την επιλογή “Πιστωτικές Κάρτες”, την οποία θα βρει στο πλαϊνό μενού, είτε να το κάνει ακόμη και τη στιγμή που καλεί ένα ταξί, αλλάζοντας την επιλογή πληρωμής της διαδρομής του. Και στις δύο περιπτώσεις, ο λογαριασμός PayPal καταχωρείται, ώστε να μην χρειαστεί ο επιβάτης να επαναλάβει τη διαδικασία την επόμενη φορά που θα καλέσει Taxibeat.

Το Taxibeat ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Αθήνα το 2011 κι έκτοτε έχει αναπτυχθεί σε περισσότερες χώρες, όπως το Μεξικό, το Περού και η Βραζιλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης