Σε τοποθέτηση ταϊστρών προχώρησε ο Δήμος Αχαρνών, προκειμένου να βρίσκουν τροφή και νερό τα αδέσποτα ζώα. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο εντός των διοικητικών ορίων του συγκεκριμένου δήμου.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη Αντώνης Παλιούρας, η εγκατάσταση ταϊστρών έχει ολοκληρωθεί στην κεντρική πλατεία, στην πλατεία του Δημαρχιακού Μεγάρου, στην πλατεία Καράβου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και νέα σημεία βάσει των καταγραφών και των αναφορών για την παρουσία αδέσποτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δήμος Αχαρνών, προκειμένου να συμβάλει στην αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και στην ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με την τύχη, τη φροντίδα και την προστασία των ζώων, συνεργάζεται με το Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ.).

Εάν κάποιος δημότης του Δήμου Αχαρνών εντοπίσει τραυματισμένο ζώο ή θεωρεί ότι ένα αδέσποτο ζώο χρήζει βοήθειας, μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής και Τουριστικής Ανάπτυξης του δήμου στο τηλέφωνο: 210 4015451, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δείτε φωτογραφίες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης