Η αστυνομία ταυτοποίησε τον δράστη της αρπαγής και του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα. 

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Απόστολος Σκρέκας ανέφερε στο Open ότι «έχουμε ενδείξεις για έναν δράστη. Έχει ταυτοποιηθεί. Πραγματικά είναι περιστατικά που είναι ιδιαίτερα θλιβερά. Τέτοιου είδους φαινόμενα συνολικά δεν αφορούν μόνον την αστυνομία, θα πρέπει να γίνουν κι άλλα πράγματα σε άλλους τομείς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Σκρέκας δεν διευκρίνισε, ωστόσο, αν το άτομο που ταυτοποιήθηκε είναι ο άνδρας από τη Βουλγαρία, ηλικίας περίπου 35 ετών, ο οποίος μένει στο ισόγειο της πολυκατοικίας και αναζητείται από την αστυνομία.  

Η καθαρίστρια, η οποία πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την Κυριακή, κατήγγειλε ότι βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε από έναν ή δύο άντρες, όταν πήγε να εργαστεί σε πολυκατοικία της περιοχής το Σάββατο. Ενώ καθάριζε το διάδρομο, ένας άνδρας 35 ετών την άρπαξε, την έσυρε με τη βία στο διαμέρισμά του, όπου επί εννέα ώρες την χτυπούσε και την κακοποιούσε σεξουαλικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την καταγγελία της, η γυναίκα κατάφερε κάποια στιγμή να βγει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος. Ημίγυμνη και με εμφανή τα σημάδια από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί, κάλεσε σε βοήθεια, με όση δύναμη της είχε απομείνει. Οι γείτονες ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και μετά από λίγη ώρα έγινε η διακομιδή της με ασθενοφόρο στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κάτοικοι της πολυκατοικίας που την γνωρίζουν πολύ καλά είπαν ότι δεν μπορούσαν να την αναγνωρίσουν λόγω της παραμόρφωσης του προσώπου της από τα σφοδρά χτυπήματα που δέχτηκε. Μία γυναίκα που έσπευσε να την βοηθήσει είπε ότι «επτά φορές τη βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο». 

«Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το μπαλκόνι και να φύγει από το διαμέρισμα. Αυτός ήταν μέσα και μούγκριζε. Καθυστέρησε η Αστυνομία. Ήρθαν πάρα πολύ αργά. Ήρθε η Αστυνομία στις 10 το βράδυ. Αυτός θα περίμενε μέσα; Έφυγε από τον φωταγωγό, μετά από τον δεύτερο όροφο είναι ανοιχτός ο φωταγωγός» πρόσθεσε, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι καθώς αντιλήφθηκε ότι εκείνη είχε σπεύσει να βοηθήσει την 50χρονη μόλις κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμά του, ο 35χρονος «απειλούσε εμένα και την κόρη μου επειδή βοηθήσαμε τη γυναίκα, όσο ήταν μέσα. Είπε ότι θα μας πνίξει. Φοβόμαστε. Είμαστε μέσα στο σπίτι με κατεβασμένα τα ρολά. Μας είπε η Αστυνομία να μην ανοίγουμε τα ρολά, ούτε να ανοίγουμε την πόρτα όταν χτυπάει κουδούνι». 

Λίγη ώρα μετά τη βάναυση επίθεση σε βάρος της 50χρονης, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την οδό Συμμαχιδών, έξω από την πολυκατοικία, αφενός για να επιχειρήσουν και να συλλάβουν τον ύποπτο και αφετέρου για να προλάβουν επεισόδια, καθώς η είδηση του βιασμού έγινε γνωστή πολύ γρήγορα και δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τα συνεχιζόμενα περιστατικά βίας σε βάρος των γυναικών.

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης