Από τις αρχές Ιουνίου είχε γίνει ο «πονοκέφαλος» των αστυνομικών της Ασφάλειας. Μέρα παρά μέρα «χτυπούσε» πρακτορεία Opap Play σε όλη την Αττική, αλλά τελικά συνελήφθη και, όπως αποδείχτηκε, ήταν παλιός τους γνώριμος.

Το zougla.gr αποκαλύπτει πώς οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες. Ο 39χρονος, το όνομα του οποίου είναι ίδιο με γνωστού παρουσιαστή της τηλεόρασης, χρησιμοποιούσε ένα αυτοκίνητο το οποίο αρκετές φορές δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας. Ωστόσο, χαρακτηριστικό γνώρισμα του οχήματος, το οποίο τους βοήθησε να τον εντοπίσουν, ήταν το γεγονός ότι ένα από τα δύο μπροστινά φανάρια του ήταν χαλασμένο και δεν άναβε. Λίγες μέρες αργότερα, αυτή η λεπτομέρεια θα αποδεικνυόταν πολύ κομβική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δίκτυα πληροφόρησης είχαν ενεργοποιηθεί, ωστόσο ο «ληστής των Opap Play» παρέμενε άφαντος. Έπειτα από πληροφορίες που έφτασαν στους αξιωματικούς της Ασφάλειας, κατέληξαν ότι είχε βρει καταφύγιο στην περιοχή της Κυψέλης. Μια ομάδα αστυνομικών έκανε άνω κάτω την περιοχή ώστε να εντοπίσει το κρησφύγετό του ή το γνωστό αυτοκίνητο με το… χαλασμένο φανάρι. Οι έρευνες απέδωσαν, αλλά παρέμενε άγνωστη η ακριβής διεύθυνση του 39χρονου. Τότε τη… λύση έδωσε, άθελά του, ο ίδιος και η παραγγελία που έκανε ένα βράδυ, όταν παρήγγειλε σουβλάκια από ψητοπωλείο της περιοχής. Οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν την πολυκατοικία, είδαν τον ντελιβερά να του τα πηγαίνει στην πόρτα του διαμερίσματος και από εκείνη την ώρα η δουλειά τους έγινε πιο εύκολη.

Έστησαν έναν αόρατο κλοιό γύρω του και παρακολουθούσαν κάθε του κίνηση. Μία μέρα πριν συλληφθεί τον εντόπισαν να κινείται στην περιοχή της Γλυφάδας και, όπως αποδείχτηκε, προετοίμαζε το επόμενο «χτύπημά» του. Τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, ο 39χρονος «χτύπησε» ένα πρακτορείο στην οδό Δημητρίου Γούναρη 109 και οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητό του και τον συνέλαβαν με τα… λεφτά στις τσέπες.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Ιούλιο του 2010 ο 39χρονος είχε συλληφθεί σε τυχαίο έλεγχο της ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή της Δάφνης και είχε κατηγορηθεί με ακόμη ένα άτομο για ληστείες τραπεζών, σούπερ μάρκετ και εταιρειών με συνολική λεία άνω των 190.000 ευρώ. Επίσης, είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για συμμετοχή και σε άλλες ληστείες τραπεζών μαζί με ακόμη ένα άτομο.

Οι αστυνομικοί τον ταυτοποίησαν ως τον δράστη 30 επιθέσεων σε πρακτορεία Opap Play, ενώ εκτιμούν ότι έχει κάνει και άλλες.

Ζοugla Newroom

Διαβάστε επίσης:

Ένοπλη ληστεία σε «Play OPAP» στη λεωφόρο Συγγρού

Δεύτερη ληστεία στο κατάστημα «Play OPAP» της λεωφόρου Συγγρού μέσα σε μια εβδομάδα

Ληστής – Χρυσοχοΐδης: 3-0

Ληστής ΟΠΑΠ – Χρυσοχοΐδης 4-0!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης