Την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021 (Θεοφάνεια) προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά και χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου, ενώ υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών τις βραδινές ώρες στη Μακεδονία, στη Θράκη και στα Δωδεκάνησα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 11 βαθμούς), 9 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 7 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 8 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 9 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο γενικά από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και μετά το απόγευμα στο Βορειοανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και μετά το μεσημέρι στο Βόρειο Ιόνιο ισχυροί 6 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Λίγες νεφώσεις παροδικά πυκνότερες και αυξημένη υγρασία τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης