Ακροδεξιοί τον αποκάλεσαν «Πακιστοαφρικανό». Η Νέα Δημοκρατία αποκάλεσε αυτόν και την παρέα του, που προσπάθησαν να ανέβουν τα σκαλιά της Βουλής, «κουκουλοφόρους». Στην ουσία πρόκειται για ανθρώπους με τα μυαλά στα κάγκελα οι οποίοι έχουν, ως φαίνεται, ελάχιστη επαφή με την πραγματικότητα και επιχειρούν μέσω της συνθηματολογίας να βρουν μια ταυτότητα. Ο Δημήτρης Ανθρακέας που γεννήθηκε στη Νάουσα και δουλεύει στα χωράφια, καλογυμνασμένος, φαίνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο με ένα ρόπαλο στο χέρι να προσπαθεί να εκτελέσει αυτό που του έβαλαν στο μυαλό, δέρνοντας τους αστυνομικούς λίγα μέτρα μακριά από τον Άγνωστο Στρατιώτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόνος του συστήθηκε μέσω του διαδικτύου με αναρτήσεις και φωτογραφίες εξηγώντας όλος περηφάνια πως είναι αυτός ο ίδιος που έπαιζε ξύλο μπροστά από τη Βουλή. Μια ματιά στις αναρτήσεις και το οπτικό υλικό αρκεί για να καταλάβει κανείς και σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκει αλλά και πώς συμπεριφέρεται στη ζωή του.

Δείτε ορισμένες από αυτές τις χαρακτηριστικές αναρτήσεις από διάλογους στα social media:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άνθρωπος αυτός πήγε στο συλλαλητήριο νομίζοντας προφανώς πως θα εκτελέσει το πατριωτικό του καθήκον με το να λάβει μέρος στα επεισόδια. Μαζί με μία χούφτα ομοϊδεάτες του δεν κατάφεραν τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερα από το να προκαλέσουν το νέφος των χημικών που διέλυσαν τη συγκέντρωση. Στο τέλος αποκαμωμένος κάθεται πάνω στο κενοτάφιο του Αγνώστου Στρατιώτη περιτυλιγμένος με μία ελληνική σημαία αλλά κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει εάν αντιλαμβάνεται πραγματικά σε τι ακριβώς συνέτρεξε και τι επιπτώσεις έχει η συμπεριφορά του.

Τον απαθανάτισε ο φακός του zougla.gr:

Αξίζει όμως τον κόπο και μια δεύτερη ματιά στον περίεργο αυτό διάλογο του ανθρώπου με τους ομοϊδεάτες του.

Φωτογραφίες από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης